Dobrodosao, Audi je impresivan...
Dobra ti neonka ...
DD na forum.
Dobar dobar Audi kolega, pomalo se skupljaju rijetki motori.
audi je super, samo mi je zadnji spojler nekako prenizak...al kad se pogleda ukupno super...
Probaj ga srediti u PS da vidimo kako bi to ti odradio profesionalac
Dobro auto, primjetljivo :D
Moj savjet skini ovaj bluethoot naprijed

obrve i oznaku s4

i izjednači boje naprijed znači boju grila i ove mreže skroz nisko probaj staviti iste, a ne da je jedna srebrena a druga crna
to bi bilo po mom ukusu a sad svako svoje ima

dobro dosao

audi je bombon,cuvaj ga
dobar nema sta. da ne ponavljam imam slicne zamjerke.
dobar audi skroz , koliko se sad krecu cijenom sa ovim motorom?
de ti se nama prestavi ko cojk . ko si sta si odakle si
audi je extra

pozdrav od jos jednog veeelikog ljubitelja audija

hvala hvalaaa gledao sam i tvogg i primjetio sam da ga dama vozii cim je tako cist heheh..
hehe mora uvijek kod mene da bude cisto
vidjela sam ovog neki dan na netu negdje cini mi se ili da se prodavao ili nesto slicno i reko bas dobar stvarno kad vidim ga onda i ovdje
ooo profesor se vratio , a sad nekontam zar nisi bio skino ove pragove, bila je slika bez njih jel da. a interesuje me muzika . de stavi koju sliku i de malo o tome napisi , izgleda mocno subwofer na zadnjoj polici .
sta mislis o tome da mu skines te ukrasne lajsne?nekako mislim da bi bio ljepsi bez njih jer ipak je auto uradjeno na sportski look, a te lajsne idu vise ko forsira eleganciju, pa su nekako na njemu suvisne...to je moje misljenje al opet...ko voli nek izvoli...muzika je dobra koliko se moze vidjeti, al najbolje od svega je, kao sto vec prije rekose fin broj konjica