Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Sportske opruge za Golf II
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prodajem opruge za Golf II
-2 prednje ljubicaste
-2 zadnje crvene
-2 zadnje zute
zaboravih...cijena je 10 KM po komadu
info na 061-745-210.  Alen. Kakanj.
refresh
Hajde malo pojasni šta je razlika u tim bojama...
Pitanje..Ljubicaste su mekse od svih navedenih?...
ljubicaste su pederske...hahahaha

ErRoR Wrote:
Pitanje..Ljubicaste su mekse od svih navedenih?...

Stavljao sam ih sve na auto, ljubicaste su mi jedine prednje i nisko je pravo, plinski su mi amortizeri, a nazad su mi crvene malo nize od zutih,sasvim malo.

Aha, trenutno su mi pozadi 2x zute i plinski su mi amor...Pa da nece bit nageto prema naprijed ako su nize...
nece 100%, kod mene su bile zute nazad, ravno je lezao, naget naprijed je bio samo kad su mi nazad bile obicne opruge...
Prednje opruge sam nedavno skratio i ravan je,al nisam zadovoljan visinom auta nikako, tj i dalje je previsoko, a ni ozada nije bajan sa zutim oprugama, volio bi ici malo nize tj sa crvenim....Al ako ih nema...Mogao bi vidjeti i te ljubicaste...
sutra cu ti ja slikati svog golfa, trenutno su na njemu te ljubicaste naprijed i plinski boge turbo amortizeri, a nazad su obicne opruge, pa vidi odgovara li ti visina...

evo kako izgleda:
stavi ove crvene sto imam zadnje i ljubicaste naprijed, i bice pravi, tako sam ja dobio kad sam kupio proslog golfa GTI-a, super je izgledalo...
@eRoR- eto ti slika, al ne znam hocu li prodati same prednje, ako mi ostanu 4 zadnje, sta cu sa njima....
Ne vidi se po ovoj slici...Al djeluje visok! U međuvremenu sam dosao do 2x prednje ljubicaste i imam 4x zute prednje i zadnje, 2x crvene zadnje, i 2x plave zadnje....

sinisa Wrote:
trebaju meni opruge
prijatelju al i prednje i zadnje pa ako jos ista imas
javi ja sam iz mostara

Ostale jos dvije zadnje crvene, al kad bi ti ih djaba dao bilo bi ti opet skupo...(racunaj koliko ti goriva treba od mostara do kaknja)...pozz.

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13