Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: slikice fiesta
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
evo par sliki
nije loša izgledom nisam neki ljubitelj forda al vidi se da je rađeno dosta stvari u svakom slučaju fino auto nego me zanima zašto je ovoliko odignuta pod hitno nešto uradi na tom pitanju dakle malo da je spustiš jer meni se čini da čak i obična fiesta ne dođe ovoliko podignuta prevelik razmak lima i točka pozadi također i naprijed.....
Fiestica je ok, nemam nekih zamjerki sem felgi... previse odudaraju od ostalih elemenata na autu...
druge felge i spustanje..
3 ZAMJERKE:
1.ja bih ofarbao stopke skroz u crnu boju a ne ove pola pola
2.POD HITNO je spustiti
3.skinuti naljepnicu sa zadnje sajbe,cini mi se pise "no fear"

SVE OSTALO CISTA PETICA...hmmm kad se ja sjetim svoje fieste,ali moja je bila novija 2001g
dobra fiesta samo da promjenes felge
ove se nekako ne uklapaju u ostatak auta
fina fiestica,prednji kraj je cool odradjen Wink samo da je malo niza i felgice kakve nabaciti,bila bi za 10.......a odlican autic Wink
Lijepo izgleda samo je jos spusti i felge promijeni
fina fiesta.Samo jos da je spustis i druge fele.Ostalo je extra
felge u crno i zadnji odbojnik da je malo uradjen kao prednji i onda je spustis
oopasna fiestica, ja bi je jos samo malo spustio. ostalo je odlicno
koji je motor unutra?
lijepo izgleda, dobro joj stoji bad look hauba

a trebaju joj neke dobre felge, spustit je malo i skinut ovaj spojler na donjem dijelu gepeka.
Super fiestica bad look extra odraden,lijepo se sjaji-samo eto neke druge fele i obavezno spuštanje.pozz..................
Nije lisa nimalo... uz ove standardne zamjerke... zemlja je zove sebi i jace felge...
Samo vidim da si se i dosada dosta potrudio... Svaka cast... Sretno u daljnjim radovima...
Fiestica super izgleda slazem se sa predhodnim zamjerkama i sretno u daljim doradama
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13