Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Evo i moje M3-ce E92 : )
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Eh evo ovo je moja, rukom crtana, M3-ca...prva slika je original (nije inace na zutom papiru, al je ovako ispala jer sam sliko, nemam skenera Smile), a ostale su sa nekim efektima sitnim...Smile

Nije loseIcon_wink
Svaka cast na rucnom radu, to je vec nesto. Super izgleda.
Odlicno izgleda...
faya-----imas dara,fino si odradio,samo tako dalje Wink
hvala svima na komentarima, posebno tebi daki na izradi ovog...svidja mi se slika...Smile
Bravo Faya majstore najjaci si u fotoshopu i crtezima sto se tice tuninga mislim da bi se trebao trzati samo toga. Samo tako nastavi Wink
heh, pa moram se naravno na nesto orijentisati...Smile radim kad imam vremena, al sad i nemam bas puno jer je skola, pa cu opet radit cim bude...:D
Ma bravo majstore :D
hvala Wink
Cuo sam da ce slijedece godine najvjerovatnije na takmicenjima organizovati izbor za naj-tuning crtez pa eto, treniraj!
e svaka ti dala
@ICEMAN: haj nadam se...moracu malo poradit jos, ovo je ipak prvi crtez rukom...e jos moram skontat prenijeti fino u PS, pa obradjivat...Smile

@renault R-5: hehe, nadam se tome :D
haj nek ubaci...hocu i ja da vidim jos ovih radova koji su rucno crtani...PS nije vise in Icon_lol
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13