Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Moja vizija RX-8...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Star je crtez, sad ce mu neke dvije godine...nije PS, ali hbg...neko zna u PS-u...ja znam rukom Icon_mrgreen

svaka cast kralju, imas dara Smile
Extra fotke Smile a evo sta bude kad nacrtana fotka upadne u PS Icon_mrgreen

jaoooo.... dobarrr! e posto imam malo iskustva sa free hand dizajnom, opusti malo zglobove i nadji bolji 3D polozaj za cijelo auto. to vjezbaj.
u svakom slučaju dobar uradak
svaka cast prijatelju...radio sam ja vako par BMW-a, al nisu bas najbolje, uvijek im nesto fali...
svaka casti...cool je znati crtati...Icon_mrgreen
fino izgleda
100 puta sam pokushao nacrtati bilo kakvo auto,nisam uspio..samo planine i kuce znam Icon_lol Odlicno uradjeno,probaj pravit kakve konecepte Icon_biggrin

Faya_M5 Wrote:
svaka cast prijatelju...radio sam ja vako par BMW-a, al nisu bas najbolje, uvijek im nesto fali...

Icon_biggrinIcon_biggrinIcon_biggrin

vidjecu ja ako uradim nesto, pa da postavim, pa nek neko uradi u PS-u...ovo mi se u PS-u pravo svidjelo...:D
Fakat nije lose kako ispadne u PS!
Postavljajte
Pravicemo nesto Smile
Odlicno si nacrtao SamireIcon_wink,a i daki je ovo extra uradio u ps svaka cast Icon_wink
Covjek je opsjednut RX 8-icom... hehe Icon_mrgreen
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13