Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Fiat bravo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Jaran mi je kupio danas brava i potrebno mu je nekoliko stvari pa...evoo cemu se radi:

Znaci ovaj originalni cass (ili samo ove dugmice sto fali Icon_mrgreen) i onu plastiku sa lijeve stopke!
Eto ako neko ima!
ja mislim da tu plastiku sa stopke ne mozes uzeti posebno. naime to je sastavni dio stopke i ide u komadu. ona kad se razbije samo ostanu ona obojena stakla ispod. znaci samo kompletnu stopku mora uzeti
Pa dobro, mozda neko ima :D
e ovako drug ja sam danas isao do auto otpada far u sarajevu da kupim nesto za svog brava pa sam ti pitao za ovo sto trazis stopka ti je 120 km nemoze se uzeti samo plastika a imaju i ove kasetofone fabricke al prodaju se komplet ne mozes s njih nista skidati a cijena je sok 200 km ludost prava al eto da znas imaju 2 brava pa sto treba od djelova moze dole nabaviti jedino je cijena diskutabilna al nije sve tako skupo
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13