koja je ovo sadaka... Par kilometara brze da je vozio dobio bi po celavici
Vidi trecu fotku, gdje je kamen uletio, zamisli šoka, stjena ti ulazi kroz sajbu... pfff da umres od straha.
ali penju ga na vuču skupa sa kamenom zar se nije prije trebalo za kamen pobrinut sa nekom dizalicom ili pta već.... ja scene..
hehe, renault je to, pa i da je na krov pao, samo bi se odbio :D
predpostavljam ovaj auto s kamenom na haubi ce da zavrsi u nekom Renault muzeju s zanimljivom pricom iza sebe u korist Renaulta...
Na kraju ce reci kako je tu i tamo auto samo zakocilo i da nije bilo ovoga, ne bi bilo vozaca i kojekakvih gluposti.
hahaha dobro si rekao sporiji od stjene

Nekako imam averziju od renola
Sta je gore od renola ????
Pa dacia naravno

sve skoda , VW fahreri ... mislim da niste kompetentni davati komentare na ovu temu...
Uz duzno postovanje za nepune tri godine rada u autocasopisu navozao sam se svih mogucih kola, mislim da imam pravo da kazem ono sto mislim. A sad u voznom parku imam Audija i Oktaviju. Na poslu FORDA, VOLVA i MAZDU.
Sve ima svoje, i svako vozilo ima svoje pozitivne i negativne stvari, pa tako i svoje fanove, zato je bezveze se uustati u bilo kakvu daljnju raspravu.
sve skoda , VW fahreri ... mislim da niste kompetentni davati komentare na ovu temu...
Bravo Mačko
ma jok niko nikog ne vrijeđa
inače meni je renault jako draga marka,a R5 jedan od najdražih malih auta, poslije njega Twingo :D
Clio nikad
Vidio sam i goreg Kangoo-a, a čovjek ostao živ. Dio stijene pao na sred krova, uništio zadnji kraj totalno, negdje u Francuskoj....
Bravo Mačko
Vidi ga, sramoto jedna
....voza skodu, drzi skoda bih club i onda se slaze s nekim ko hrace po skodama.....ja bi se stidio svojih dimenzija bojo