Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: predlog za nissan
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Imam nissan almera 2.0d 97 god zanimaju kako bi mogao da povecam snagu i ubrzanje. Svaki predlog je dobrodosao! pozz
za pocetak se predstavi
iskreno odgovor bi bio:nikako

znam da je bezveze ali kad realno sagledas iz tog motora nemozes izvuci ni 2KS vise

m-s Wrote:
Imam nissan almera 2.0d 97 god zanimaju kako bi mogao da povecam snagu i ubrzanje. Svaki predlog je dobrodosao! pozz

Ja sam imao Almeru 2.0 dizlo-power hehe 55 kw... Nemozes joj nista raditi osim sipat gorivo, ulje, redovno odrzavati i vozati... Mozes pokusat da je radis za style i nista vise...

Mislim da ni style ne prolazi kod tog auta.
Savjet, kupi drugo

daki Wrote:
Mislim da ni style ne prolazi kod tog auta.
Savjet, kupi drugo

Prolazi i to odlicno... Ima par sajtova na kojim se to moze i vidjeti... Da ti dah stane vjeruj Wink

m-s Wrote:

imas dobar mjenjac za pocetak... trenutni motor ni ne pomisljaj tunirati jer ces uloziti puno a dobiti malo ili nimalo... poznajem momka koji je ugradio u dati auto motor 1.8T iz SX200

citat:

Quote:
Nissan Almeru pogoni 1.8T motor iz SX200.
Koncepcija bloka je ista kao i kod legendarnog GTR 2.3T samo sto ovome nedostaju dva cilindra.

Svejedno blok ima iogroman potencijal kao za primjer navescemo
STAGE 1 s 200HP+ na kotacima.

Promjena usisa i ispusne cijevi na min. 2 incha. TLAK 0.9BAR i STD IC daje navedenih 200HP+... sa vise od 350Nm...

ovako ti nest ganjaj ako odlucis za povecanje snage

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13