Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: SaMoStreetRace 2007 / II
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dana 03 i 04 11.2007 god. u Mostaru u organizaciji AMK NITRO iz Mostara i SRCS iz Sarajeva odrzat ce se Utrka ubrzanja- StreetRace na 402 metra pod nazivom SaMoStreetrace2007. Natjecanje ce biti u Drag Race,Moto race,Street style,Db drag sa ostalim popratnim aktivnostima.
ma hajde, bolje ce ici auta po hladnom vremenu Smile

Quote:
zadrzava se pravo izmjena vezanih za nagrade. u slucaju da bude izmjena bit ce te na vrijeme obavijesteni.

mozes li nam ovo pojasniti tj. u kom slucaju bi moglo doci do izmjena?

OK Icon_wink
evo u Sarajevu opasno snijeg pada, valjda ce se vrijeme do tada pomjeniti na bolje
Otkud njemu Ferrari Icon_rolleyes

Micky Wrote:
ide ovo u prepucavanje treba sacekati Mostar i vidjeti sve.... ja tvrdim da je stojadin brzi od vas obojice zajedno :D vidjece se sve u Mostaru

Icon_biggrinIcon_biggrin

moze biti ali uz

evo prijavih se i ja..
a sada u lov na sponzore hehe
nije kec gotov, vozit cu sa ovom dvicom

muha Wrote:
ocigledno nas pokusavaju izbjeci , nebil im koji pehar ostao .. a pa nece moci...

Icon_lolIcon_lolIcon_lol legenda si..
Odi ti u petak i cekaj, nemogu te izbjeci

ima li neko kakvih informacija, slika itd..
copy/paste

Quote:
Ajde sobzirom da su vasi vecinom u mostaru da vam ja napisem otprilike kako je bilo.......
Vrijeme extra al stvarno extra auta skromno 40-ak
Neznam sve pobijednike al evo ponesto sto se sjecam onako
11-12sec Hota(11,8xx)
12-13sec alfa romeo 145 iz vodica
13-14sec Omar (13.1xx)
14-15sec Davorin Zlomislic (13.9xx u finalu)
15-16sec Honda civic iz vodica
16-17sec Neki momak iz mostara sa 2.5 Bmw-om
17+ sec Momak sto je kupio golfa od harisa (znaci kec u dvije boje)
POzzz

HuKa Wrote:
Pa jel vozio Edo... i koje je imo vrijeme ?

ma joj vozio sam mada je bolje bilo da nisam.. Sjeban sam.. Auto dobija previse goriva, trosi ulje zbog diflona ili karika neznam jos 100%, u po trke puce neki ku*ac od vode itd.. Tako da je best time bio zalosnih 16.3...

Sto se tice same trke sve u svemu dobro je.. Malo je bilo kasnjenja jer je neki motorista palio gume na kablu od mjerne opreme (smijesno i zalosno).. Takmicara 48..

16 klasa - Tiro Alfa
15 klasa - Beljo G60 Mostar

Hota vozio najbrze 11.5xx

Na kraju je bio okrsaj "za raju", Hota vs. Kawasaki ZX12R

iiiiii ode....Icon_mrgreen

Icon_lolLANCIAIcon_lol
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13