Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Nissan GT-R
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
stigao je kralj

http://www.gtrnissan.com/

motor 3.8 turbocharged, 480 KS, ubrzanje 0-100 km/h 3.5 s

Novi Skyline, bit ce to zvijer.
Kazu jos bolji 4x4... Smile
Jedina zamjerka je izgled prednjeg kraja, mogao je vala biti i ljepsi tu.
No vozio bi ga rado i ovakvog Icon_mrgreen
ni meni se farovi ne svidjaju, al je ostalo pun pogodak
Nije mi los sprijeda, al mi je malo bucmast nekako s boka, onaj malecki zadnji bocni prozor, i debela vrata/blatobran.

Al odliiiicaaaan Icon_mrgreen Icon_mrgreen
wauawuauawuauuu :D

Ja dok su se otvarale ove slike, ja sam se pomalo jezio :D

Straga mi je predoooobar, unutrasnjost savrsena, prijed mogao biti i bolji ali dobro je i ovako! :D
odlican nissan
dobra mu ova tasnja u gepeku , jebo te , jel mu ovo dvotaktna masina
puj picka im materina svarno je opak . vuce prednji kraj na 350z
Lijep je i sa prijeda, daj ne zezajte, samo nek je zamjerka, pa kakva god... Meni se pravo svidja, pravi zenski autic Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

aidic Wrote:
Lijep je i sa prijeda, daj ne zezajte, samo nek je zamjerka, pa kakva god... Meni se pravo svidja, pravi zenski autic Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

e volio bih vidjet zensko za koje je ovaj auticIcon_eek

odlican nissan
remek djelo !!!!!!!

nismo Wrote:

aidic Wrote:

nismo Wrote:

aidic Wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=zsdVWuxaUq8

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13