Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Fiat Kodovi s dijagnostike !"?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Maloprije se vratio s auto dijagnostike od jarana i imamo par nepoznatih Code-ova koje prikazuje kad se izlista full ocitanje na programu...

U1600
U1601
U1700
U1702

Jel neko zna gdje mogu vidjet sta ovi kodovi znace ...

Unaprijed Hvala Smile
If anyone's interested, this is what the report said:
"Examiner Check and Delete Erros and Rectify D4 Connector."
EXAMINER FAULTS:
P0230 - Fuel pump relay
U1600 - Electronic Key
U1601 - CAN line error
U1700 - CAN network (NCM-NBC)
U1702 - CAN network (NCM-NGE)
U1706 - CAN network (NCM-NFR)
Hvala.... cini mi se nista strasno, btw... koristim rezervni kljuc jer sam onaj standardni s daljinskim slomio i ne radi daljinsko ali je u funkciji glavno.otvaranje/zatvaranje i paljenje/gasenje auta...

koliko sam razumio kodove koji pocinju sa slovom U mogu se djelimicno ignorisati... no bez obzira i na to rijesim ja problem uskoro Smile...

hvala jos jednom...

pozdrav

tepSIJA Wrote:
Hvala.... cini mi se nista strasno, btw... koristim rezervni kljuc jer sam onaj standardni s daljinskim slomio i ne radi daljinsko ali je u funkciji glavno.otvaranje/zatvaranje i paljenje/gasenje auta...

koliko sam razumio kodove koji pocinju sa slovom U mogu se djelimicno ignorisati... no bez obzira i na to rijesim ja problem uskoro Smile...

hvala jos jednom...

pozdrav

mi fiatisti smo tu da se pomazemo Icon_wink

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13