Joooj od ovih tipkica na kojima pise tvin clutch i TARMAC jeza me neka prodje, zamislte da se jos vozite u ovome. Ruuuff
Eno jaran moj hoce da mjenja r32 za ovo...
pametan ti jaran! i ja bi isto uradio
predobar je nema sta....sve generacije do sad,ali ovaj je bas extra
Eno jaran moj hoce da mjenja r32 za ovo...
Ja ne bi razmisljao sto se tice zamjene!
Dobar, iznutra mozda malo prejednostavan...
"RE: Mitsubishi Lancer Evolution X do u detalj
r32 za x... jebiga x je bolji, a golf je bar 10 000 € jeftiniji.."
Slazem se s tobom za cijenu da je jeftiniji, ali r32 s ovim autom ne moze se poredit ni u jednoj stavci nit je ljepsi nit je brzi a i moze ga svako imat ......sto ovo auto bas i ne moze...
ne svidjaju mi se samo stopke .... ostalo cista 10-ka , japanci su mi idoli :-D
"RE: Mitsubishi Lancer Evolution X do u detalj
r32 za x... jebiga x je bolji, a golf je bar 10 000 € jeftiniji.."
Slazem se s tobom za cijenu da je jeftiniji, ali r32 s ovim autom ne moze se poredit ni u jednoj stavci nit je ljepsi nit je brzi a i moze ga svako imat ......sto ovo auto bas i ne moze...
Replika: Ne moze ni R32 svako imati....
AL X je puno puno puno bolji....
@MONTOYA kako ko i kolko je zanimljiv tim sto mogu uzet R32. Jer za te pare i ne ide nesto....
Unutrasnjost mi se ne svidja, mogli su ovo puno bolje, dok je izgled auta s vama predobar. Pogotovo mi se zadnji dio svidja,
corrado, R32 nema sta da trazi pored Evolutiona. Pa Evo IX FQ 340 (dakle verzija sa 340 KS), je na stazi od minutu ipo za oko 4 sekunde brzi od ovog zadnjeg Audija RS4. A Audi RS4 (420 KS) je raketa i za ovaj R32, a vjerovatno i za narednu generaciju-dvije. Lancer Evo ima vjerovatno najbolji pogon na sva 4 tocka na svijetu. Bar kada govorimo o ovim velikoserijskim autima sa el. kontroliranim pogonima. Najveca mana ovog novog Evolutiona X je tezina, jer je od prethodne generacije ak se ne varam tezi za stotinjak kg, a snaga je ostala ista. Istina, motor ima dosta momenta, koji mu dozvoljava da se lako bori sa tom tezinom. Al kad stignu FQ 300 i jace varijante, recimo FQ 360, to ce ponovno biti opaka zvijer koje ce se plasiti i neki auti jaci za 100 KS.
EVO je evo. Klasa za sebe..malo je auta koja mogu s njim u tu klasu. na prste se moze nabrojat.