Neki dan primjetih da mi je prorezana desna madzetna na poluosovini odmah DO MJENJACA i sve oko nje prljavo, ona mast iscurila pa izgleda kao da motor ulje pusta ali nije tako ... elem ako neko drzi auto dijelove ili poznaje nekoga da je vlasnik i vrsi isporuku i do Gorazda kupujem gore navedenu stvar za auto:
Fiat Punto HGT 96kw/130ks 2002 godina
kontakt ovdje, PM ili mob-porukom tokom dana 061/890-556 (zvati poslije 18h) - Nedim.
takodje ako neko ima vremena i ako se voza radnim danima bio bih zahvalan kad bi neko otisao do kojeg fiat servisa i pitao da li imaju na stanju i koliko kosta ako da...
unaprijed velika hvala...
pozdrav
tepSIJA
Neki dan primjetih da mi je prorezana desna madzetna na poluosovini odmah DO MJENJACA i sve oko nje prljavo, ona mast iscurila pa izgleda kao da motor ulje pusta ali nije tako ... elem ako neko drzi auto dijelove ili poznaje nekoga da je vlasnik i vrsi isporuku i do Gorazda kupujem gore navedenu stvar za auto:
Fiat Punto HGT 96kw/130ks 2002 godina
kontakt ovdje, PM ili mob-porukom tokom dana 061/890-556 (zvati poslije 18h) - Nedim.
takodje ako neko ima vremena i ako se voza radnim danima bio bih zahvalan kad bi neko otisao do kojeg fiat servisa i pitao da li imaju na stanju i koliko kosta ako da...
unaprijed velika hvala...
pozdrav
tepSIJA
Em se vozam, em znam ko bi mogao drzati, ali ja sam u Tz pa moram provjeriti imal sta od isporuke 
nazovi bosna AneT u sarajevu u objektu strojorad pa se raspitaj znam da imaju dostavu
Ako nadjes nedje Tepso u Sa, ja cu ti otici to kupiti i posaljem ti TNT-om... ili busom...
hvala Muha , snasao sam se ... zamjenio novom orginalnom sve ok cijena smjesna.
svejedno velika hvala ... btw onaj Dupli Pod ocekuj ove sedmice tamo negdje za vikend...
vidim da si rješio ali to ima u svim radnjama gdje iam bolji izbor auto djelova barem je tako kod nas u mostaru pozz
vidim da si rješio ali to ima u svim radnjama gdje iam bolji izbor auto djelova barem je tako kod nas u mostaru pozz
da da ... ja sam u pocetku mislio da trazim neUobicajan dio jos Fiat.. na kraju se ispotavilo da je to suvise jeftino i rijetko da nisam mogao vjerovati...
pozdrav
hajde super bolje da je tako da je jeftino sad obe promjeni hehe