Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: VL Turbo (HOLDEN)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I ja isto, stvarno prvi put vidim ovo auto... al´ stvarno je lud...
odlicno auto.....starta kao raketa,svaka cast na projektu Wink
Dobrodosao i max respect od mene !!!
dobro nam dosao
dobra vozilica, fino ide
svaka cast nek je opela pa makar samo nastavi tako
Odlicno auto vidi se da volis to..Pozdrav i sretno
audi pravljen u sloveniji.
ima Nitro
motor 2.2 turbo

addo Wrote:
Kako si sredio sasiju za Nisanov motor? Dobro je sve odradjeno, svaka cast! Znas sta trebas ti to auto dovuci ovamo i bit ces medju glavnima na 402m ako ne i najbolji uz Edija i njegovog Audija! Respekt covjece!

dobrodošlicu novom članu i puno sreće u projektu želim! e nisam znao da i mi imamo auta koja idu ispod 10sec na 402m!! svaka čast tom ediju, mora da je neka opaka makina! jel taj momak na forumu, ima li gdje njegovo auto, slike itd.?!

svaka cast legendo puno srece
ima da kopa .....cestitike,jako fino odradjeno Wink
bez komentara :D

respekt
odlican stroj
12.1 je jako brzo ovdje kod nas Smile)

sretno u nastavku
sve pohvale za auto,stvarno je odlicnooo
beton beton beton ostao sam bez teksta

znam da je glupo pitanje i da se to ne gleda kod ovih auta , ali me bas interesuje koliko trose ova cudovista...vidim vozas se pa nam reci ovo u litrima koliko uzme na 100 km Smile i koliko kosta gorivo kod vas ... znam opet ce neko reci to se ne pita , ali me fakat interesuje pravoooooooo
uuu skup sport :D pravo skup pravo skup i koliko kosta gorivo kod vas sada normalno ?
Pages: 1 2 3 4 5
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13