Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Zlatna Vabija iz Mostara grada...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

tibor987 Wrote:
BTW sto se tice tockica kontam staviti nekad kad zavrsim interijer, Eibach opruge ( -30mm ), distancere ( + 30mm ) i SMC S8 tockice.....to su potpuno iste felne kao sto ih mozete vidjeti na pojedinim Audi A8-icama i 3-cama novim Icon_biggrin

prvo felge uzmi pa vidi koliko ces ih moci jos izbaciti vani sa distancerima.

koju ces dimenziju felgi uzeti ?

mislim da je tih 30mm previse osim ako mislis po 15mm na svakoj strani.

pa ti rece Audi S Line felge ? heh, i 15" izgledaju malo ako pricamo o nekom kompletnom sredjivanju auta a o 14"kama da i ne govorim.

ako vec sredjujes auto radije ga vozi jos pola godine takvog pa kupi 16" felge nego dati toliko para za neke 14"ke...

a sto se tice tehnickog haha zar mi to imamo :D
Hoces da kazes da dedo ima clsa? :D
samo polako sredjuj nemoj zuriti i sa srecom
fino izgleda pravo nije papanski Wink
Über supljak
akobogda uskoro chu vozit i avion ili tenka :D
ali lijepa hvabija u svakom slucaju Smile
ma daleko i ubjedljivo najbolja fabija na nasim prostorima ako ne i na balkanu...samo dok zavrsis sve...RESPECT za ukus
super super,slusao sam ovu novu seriju ne znam koji tacno hu,ali svake pohvale
Iste k'o dok braaaceee Ananasa Icon_mrgreen
jbg. ko ceka taj doceka Icon_mrgreen
svi nocu slikate...
jebem vas, cekajte da sunce svane!! Smile
dje su te slike!!!! pozuri!
Heh, stari ti izgleda prava raja... stopke su oke, to su iste kao i kod Anaisa koliko sam mogao primjetiti. Jesu i tebe 280 dosle ili si uspjeo i bolje profitirati od toga?
niceeeeee
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13