Eh ovako...tražim da kupim jedno od ova 3 auta ukoliko naletim a da su očuvana...
Golf 3 GTI 16V
Audi Coupe 89-92 god
Corrado
Ako ima neko da prodaje jedno od ovih auta ,bujrum ponude na PP ili slike po mogucnosti da posalje . Zamolio bih da mi se ne nude neki krševi,lakirana auta,preradjivana ili nesto u tom fazonu,da ne bih uzaludno gubio vrijeme dolazeći da gledam takva vozila ili sl.
Unaprijed zahvalan
061 189 089 Eso iz Sarajeva, Corrado G60 u extra stanju
061 189 089 Eso iz Sarajeva, Corrado G60 u extra stanju
Bas tako ja sam ga vidio neki dan... Corrado G60 u extra stanju i prodaje se...
Ako mi nudite Esadovog crvenog Corrada,i ako je ono za vas auto u extra stanju,onda bih vas zamolio da mi ne nudite slična auta!!!
Auto farbano kompletno + počelo da se guli farba,kit počeo da otpada itd...
Ovo je zaista za ne povjerovati da se barem priblizno solidno auto moze naci...
Sve neke trulje,i to nabijene im cijene za ne povjerovati...i sto je najgore prodavači ubjedjeni da im to auto toliko vrijedi...
Izgleda na kraju cu ipak morati svog Golfa restaurirati...i imati dobru vozilicu...
Bio je jedan bijeli Corrado na Anex-u, provozaj se i pogledaj. Ja sam auto vidio iz daljine, bijeli, lijepo izgleda, dobro stoji. Izgleda da je tek ofarban.. Pogledaj..
pa šta hoćeš ti druže, auto staro 10-12 godina a da je tip top, pa to nečeš naći ni u muzeju
Ima ima za 10 hiljada KM se može pristojno auto kupiti
@ Alene čuo sam za tog Corrada i nabavio sam broj od tog momka da ga zovem ,ali mi vuna ba isto da ne bude ko sa ,haj ne bih ime govorio ali uglavnom crveni mu je Corrado,ofarban,fol sredjen a čak 3 puta bio PRAVO KRŠEN !!!
@Igy izvini koje si auto prodao za 7000 milja? Sta je imao od opreme itd...ako te ne peglam da mi napišeš

oprosti,al da ti možda ne tražiš previše?
@ Alene čuo sam za tog Corrada i nabavio sam broj od tog momka da ga zovem ,ali mi vuna ba isto da ne bude ko sa ,haj ne bih ime govorio ali uglavnom crveni mu je Corrado,ofarban,fol sredjen a čak 3 puta bio PRAVO KRŠEN !!!
@Igy izvini koje si auto prodao za 7000 milja? Sta je imao od opreme itd...ako te ne peglam da mi napišeš

Hoćeš moje auto ???

kod mene je bilo ful oprema, klima, servo, abs, svi prozori na struju, daljinsko zakljucavanje, angel ayes farovi kristalne stope alu felge + nove gume, grijaci u sjedistima bord computer trip trim i ne znam ti jos kakvih stvari, i ne znam ima li jos kakav sa toliko opreme