Za koje auto zelis! Imas covjeka sto ti radi, koju hoces boju materijal i kobinaciju! Kod mene je radio ovaj jedan i naplatio mi je 100KM ali je materijal koji se radio za Golfa 4!
AUTOTEX SARAJEVO PAZARIĆ
najbolji su fakat. moj jaran je uradio sebi na audiju a4 u kombinaciji sa eko-kožom i fakat je odlicno ispalo
I ja kažem Pazarić, najbolji su!
Visoko!
e jesi nam puno rek'o 
ime firme, telefon, cijene mozda???
Visoko!
e jesi nam puno rek'o 
ime firme, telefon, cijene mozda???
Cijenu sam naveo gore u prethodnom postu! Ali za Golfa 2, platno koje je meni radio! Cijene zavise od auta i kombinacije materijala koji zelite! A evo i broj telefona! Momak se zove Esmer!
061/417-721
@addo
imas li sliku da vidimo kako izgleda ?
Nemam trenutno sliku! A kad budem mogao postavit cu! Cak mozda i uzmem od njega koju sliku da skeniram i postavim, njegove radove! Npr. Mitsubishi Eclipse crveno crna kombinacija, pa A3 isto tako, Mercedes E klasa sa sivo-crnom kozom itd!
haj ako uspijes nabaviti slike stavi bilo bi lijepo vidjeti kako to izgleda
boju ili dezen?
imaju oni dezena koliko hoces, ali prvo moras boju skontat
pa uz sivu ti ide dosta boja, ako ti je vec sve unutra crno mozda da probas neku kombinaciju crne i sive? npr bocne stranice sjedista u crno a ono u sredini u sivo.
moze li neko da napise svoja iskustva sa eko kozom
posto mnogi ljudi kazu da nije to za auta
da se brzo podere i otegne
i ja sam mislio eko kozu sto ide na namjestaj
vidjeo sam na dosta mjesta a i preko ruku sam prebacio xxx fotelja i kauca
evo sta mi rekose na drugom forumu:
Mana eko koze,kao i kod obicne je da auto nikako ne smes ostaviti naleto na suncu (narocito ako nemas klimu) jer posle ako sednes u sorcu u sic,zalepice ti se koza za presvlaku i imaces besplatnu depilaciju .A po zimi je takodje dosta hladna.Moj ti je zato savet da na sredinu stavis neko platno a za bocne ivice upotrebis eko kozu.