Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P: Mazda RX-8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prodaje se mazda RX-8 Challange
Presla 13 000KM
2006. godiste
200KS 2x650cm2 (vankel motor)
Od opreme ima sve sto se nudi u opremi Challange a to bi odprilike bilo:
18" Alu felge
Bose sound system
Grijanje sjesta
Komande na volanu
i jos svasta nesto

Cijena 35000KM (fixno)

Auto se prodaje jer je izletilo nesto bolje Wink
Dodatne informacije na PP
daj slike

Crazydeaf Wrote:
daj slike

Da, da.
Daj slika malo opucaj pa postavi

Eto SamirRX8 prilike! Sad ili nikad! Povoljan je pravo!
Bas je jeftin ko ima para Smile
sta je od ovog izletilo bolje ????
Nesto puno ljuce....
Znam da ce se ovo auto tesko ovde prodati ali eto... da probam
Nikako mi nije jasno za ovu cijenu, pa ovo je prejeftino. Jel sve uredu sa auta??
Ma sa autom je 100% sve OK. Redovan servis radjen.. sve zivo... To je mazda koja je dobijena na nagradnoj igri u koloseumu u sarajevu. Dakle radi se o crvenoj mazdi rx-8. Kad je nabavljeno auto nije placena puna cijena, tako da je to jedan od razloga sto je niska cijena. Drugi je razlog sto treba sto prije da se proda auto radi ovih nekih drugih opcija.
Jebiga...da se ima para uzelo bi se Icon_mrgreen, i jedna ispravka, RX-8 challenge ima 192 KS...uglavnom, jeftino pravo, ko ima pare neka ne razmislja Icon_mrgreen
Neki dan mi naručili jednu novu :D
Gdje si bio lol

Jako dobra cijena!
Vidim s kolegama na poslu ali to je nemoguće prodati kod nas!

MX5 je muka, pogotovo ovo!
Eto da zakljucimo temu. Auto ce biti zamjenjeno staro za novo, jer ga je nemoguce prodati na ovaj nacin. Pozz..
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13