Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: 402 Street Race Banja Luka 2007 by AUTO Media Group
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Koliko se placa ulaz?? Takmicari ??
Ja sam pripadnik one stranke kokuza, samo sa markom dolazim. Ja vishe nejmom.
Daj link za prijavu takmicara Smile da se odma spasim.
Ma greska u koracima

Sporting Wrote:
Znate sta mene malo iritira u posljednje vrijeme u vezi 402m... uvijek se isti prijavljuju, uvijek isti pobjedjuju... Icon_mrgreen

Ja niti se uvjek prijavljujem, a pogotovo pobjedzujem Icon_lol

Neznam... treba vidjeti jeli to ponedeljak, i jeli to ukupno 6 metara ili po 3m, i dali u rupu stane felga Icon_mrgreen

HuKa Wrote:
daki ti i pri punom gasu mozes izbjegavat rupe za tebe nije problem Icon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_cool

Ahahahahahahah Icon_mrgreen JEST VALA dobro si rekao Icon_mrgreen Dodushe jebeno je ako vjetar puhne u ledja onda  ne vidim od dima.

Ja koliko sam vidio niko nije ispravljao od nas, dok ja nisam stavio kako jeste.
Svaka trka ista prica...
Tema je zatvorena do subote (13.10) da bezveze ne skrecemo sa teme takmicenja koje se tek treba odrzati. Uvijek mozete otvoriti novu temu i diskutovati o onome sta vas zanima

Pozdrav
i sta bi sa trkom, ima li neko info??
pa zar mozes opet voziti nakon diskvalifikacije?

Alen_P Wrote:

daki Wrote:
Cestitke i Srdzanu sto je to sve spakovao, ipak njegovo umjece stoji iza svih tih sekundi.

E fakat, šta je sa tim momkom bilo, on hladno vozi 12-13 sec ???

pomijesao si ga sa nekim, Srdjan - KRVOLOK ne vozi

Slazem se fakat je dobar golf, svaka cast vlasniku

Har3 Wrote:
Auta je bilo pravo finih eo ovaj mi pravo zapao za oko

Pfff kako je dobar :D

sjecam ga se jos od prvog race-a u Sarajevu kada me je izbacio Icon_lol.. Dobar je pravo..

Har3 Wrote:
Auu, ovo onaj narandzasti, nije tad ovako dobro izgledao :D

potpuno je isti kao i prije Smile mozda je do sada samo gume promjenio Smile

postavi VR6 ovdje rezultate i poredak
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13