eh ovako, jaranu mi treba neko solidno pojacalo od nekih 600-tinjak W i da nije puno para. pa ako neko ima ili zna nekog da prodaje,nek javne...
pozz
A sto ne stavi post u "kupujem" nego u "prodajem"! :D
eh ovako, jaranu mi treba neko solidno pojacalo od nekih 600-tinjak W i da nije puno para. pa ako neko ima ili zna nekog da prodaje,nek javne...
pozz
Imam ja 400w JBL-a, ak si zainteresovan javi se na PM
i ja evo sad vidio da sam se zezno pa stavio u prodajem...

ako nije problem nek admini prebace u kupujem,il ako nikom ne smeta,sto se mene tice nek i ostane...
svaka cast muha, al fulo si jednu bitnu stavku, DA NIJE PUNO PARA

u svakom slucaju, hvala na ponudi
ahahahaha
mnogi bi da se j... a da im neudze
heheheh
fazon je sto mi je jedan lik trazio 90E za mogu reci vise nego solidno pojacalo i jaran kaze to mu puno. hoce nesto do 150KM.
e sad,ja sam mu reko. ako hoce dobru muziku pojacalo mu je osnova,al on ne slusa. ko ga ebe,nek sam sebi trazi. a ja kad budem sebi uzimo, bar cu znati za sta dajem. bolje dati i malo vise za kvalitet, nego kupit neko sranje pa se kasnije kajat...
znaci,nije do mene
E ima jedno pojacalo samo ne znam tacno koliko W lik prodaje za 100 +-10 KM!
Javim ti sutra tacno koliko W ima !
valja. mada mi je vise dopizdilo da mu trazim. sta god nadjem njemu ne odgovara...

pa to sam gore i napiso. i necu vala vise... nek trazi ono sto mu odgovara.
a za ono sto on hoce moze kupit samo "sranje" ili neko pravo slabo pojacalo na kojem se woofer od 1200W moze samo patiti... :D
imam ja pyle 580W 4 kanala.bilo kod mene u autu i zadovoljan sam sa njim cijena... kako se dvojica dogovore.nece bit puno
Alpine typeR 500w rms
stari 3 mjeseca
cijena 500 km
imamm ja mac audio 500e jedan izlaz ustavri dva pa most na jedan . model mp 2000 150 km