Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: K: Felge za Fiat Coupe
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Znaci trazim originalne 2 felge a mogu doci u obzir 4 za fiat coupea 20VT
16" 7J

kao na slici

061 256 157

ako neko zna gdje bi se moglo naci bio bih zahvalan na informacijama
da nisi nedobog na kakav trotoar naletio
E super Ajdine samo mi javni kad to provjeris ili ovde ili na mob ili mi posalji njegov broj mobitela.
@tipo16v nisam nikakav trotoar pogodio Smile vec sam na auto dobio samo 2 originalne felge,a 2 su razlicite,pa hocu to da kompletiram.
e da si mi samo vidio sad razocarani izraz lica :(
hajde molim te ako slucajno cujes da ima neko ili negdje samo javni
thanx
a sto neuzmes kakve bolje alu felge 16 ke , kad vec uzimas
Original je original. momku se to svidja! :D
Vjerovatno onda da ne trazi orginalne njegove felge nebi ni postavljao topic cuj sto ne uzme neke druge
zelio bih da imam 4 njegove originalne felge,svidja mi se! A na proljece cemo razmisljati o drugim Al felgama ali samo novim,jer je polovne 16ke koje mogu na ovo auto skoro pa nemoguce naci.

Anais Wrote:
Vjerovatno onda da ne trazi orginalne njegove felge nebi ni postavljao topic cuj sto ne uzme neke druge

Pa nema veze, tu smo da damo prijedlog, recimo ovaj coupe je vjerovatno najljepsi kojeg sam ikad vidio

BTW, galone, vidio sam ti odlicne 16ke koje pasu na fiata, s gumama, kada se krene prema ormanici, ako bude isao drug na pijacu, zamoliti cu ga da ih slika, ja da nisam imao gume 15ke, uzeo bi ih sebi Icon_mrgreen
ima li ista od tih felgica???
napominjem
kakve god da su felge u pitanju moraju biti 4x98 i ET40
mogu i kakve druge 16ke ako nenadjem original

Al_Galone Wrote:
ima li ista od tih felgica???
napominjem
kakve god da su felge u pitanju moraju biti 4x98 i ET40
mogu i kakve druge 16ke ako nenadjem original

Nije isao, bio i on na SR-u, nego nisam siguran ali mislim da su ove 4x100....al moram to provjeriti. Nego coupe je bombona u stvarnosti Wink

Smile hvala
a koliko sam ja cuo mogu i 4x100 sa nekim konusnim sarafima,pa tako eto da znate da dolaze i 4x100 u obzir ali ET mora biti 40

Al_Galone Wrote:
Smile hvala
a koliko sam ja cuo mogu i 4x100 sa nekim konusnim sarafima,pa tako eto da znate da dolaze i 4x100 u obzir ali ET mora biti 40

Mogu, kod mene su 4x100 felge, sarafi konus, ali reko da napomenem Smile

e hajmo valjda nije tesko onda naci 4x100 felge 16ke ET40
ponude ovde .....
pozeljna i slika odmah
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13