Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Kupujem Automobil (Citroen Saxo,Xsara,)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nije precizirano detaljno bas da mora biti navedeni model, ali u tom rangu, znaci moze i druga neka marka vozila, tj proizvodjac. Samo se distanciram od golfova itd Smile

Hocu ili nekog francuza ili cak japanca...Nesto malo a nabrijano sto bi rekli :D

Pa eto, ako neko ima ponudu, savjet i slicno, dobrodoslo je sve.
Ev imas u podforumu oglasi neko prodaje punta gt, ak ti je to zanimljivo, malo, blesavo Smile
Saxo 1.6 16v je odlican, ima sjajne performanse.. A za xsaru vts sam cuo da ima odlicno lezanje, cak najbolje u klasi... Pozz.
mozel peugeot 306. 1.9D
kolika je cijena?

trizex Wrote:
Ev imas u podforumu oglasi neko prodaje punta gt, ak ti je to zanimljivo, malo, blesavo Smile

Hm, punto mi i nije bas nesto sto mi se svidja,..pogledat cu u svakom slucaju...Hvala na preporuci

ermin Wrote:
Saxo 1.6 16v je odlican, ima sjajne performanse.. A za xsaru vts sam cuo da ima odlicno lezanje, cak najbolje u klasi... Pozz.

Eee pricas o autima mojih snova heheh..I ja sam isto to cuo, a saxa sam bas i probao, doduse ne 1.6 nego 1.4 VTS i strasno je stabilan i startan,...Mogu tek zamisliti kako grabi 1.6 VTS...jos sa 16V hhh...a Xsara..to me moj prijatelj odgovara zbog moguceg kvara na zakretanjima zadnjih tockova....no ja ipak xsaru simpatiziram bez obzira na sve...taj mi je autic strasan,...

Sale Wrote:
mozel peugeot 306. 1.9D

mislim da mi je to preskupo Smile no ipak hvala....usput, koja je cijena?

I volio bih cuti misljenja oko odrzavana Citroena,...Kako se krecu cijene....???

Klima Wrote:

trizex Wrote:

Hm, punto mi i nije bas nesto sto mi se svidja,..pogledat cu u svakom slucaju...Hvala na preporuci

ermin Wrote:

Eee pricas o autima mojih snova heheh..I ja sam isto to cuo, a saxa sam bas i probao, doduse ne 1.6 nego 1.4 VTS i strasno je stabilan i startan,...Mogu tek zamisliti kako grabi 1.6 VTS...jos sa 16V hhh...a Xsara..to me moj prijatelj odgovara zbog moguceg kvara na zakretanjima zadnjih tockova....no ja ipak xsaru simpatiziram bez obzira na sve...taj mi je autic strasan,...

Sale Wrote:
mozel peugeot 306. 1.9D

mislim da mi je to preskupo Smile no ipak hvala....usput, koja je cijena?

I volio bih cuti misljenja oko odrzavana Citroena,...Kako se krecu cijene....???

to što ti kažeš oko zakretanja zadnjih točkova to ti je kod većine PSA vozila. nije to dio koji se tako često kvari, jednom a možda nijednom u životom vijeku auta zavisi kolko ga opterećuješ i kako voziš!

Crazydeaf Wrote:

uuu...koja li ce biti cijena toga...to je vec vozilo za mene :D

NAdam se da cu uspjeti ugrabiti ga....
Evo vec sam poslao mail sa upitom za detalje i dolazak vozila. Pa se nadam da cu dobiti odgovor danas vec.

Hvala na informaciji

Evo ti broj jednog Saxa sto je na prodaju, cijena je 7700KM i autic je sminka prava! 061/270-249 Auto je veceras bilo u Visokom! Pa ako uspijem slikati postavit cu ovdje! Jos sto sam primjetio ima zadnje stopke lexus style!

addo Wrote:
Evo ti broj jednog Saxa sto je na prodaju, cijena je 7700KM i autic je sminka prava! 061/270-249 Auto je veceras bilo u Visokom! Pa ako uspijem slikati postavit cu ovdje! Jos sto sam primjetio ima zadnje stopke lexus style!

OK! Hvala! Ajde, ti uslikaj ako bude, a ja cu ga zvati s posla cim dodjem da vidim odakle je itd!

Hvala jos jednom!

izvinjavam se na kasnjenju cijena je 6500 godina 94'.auto sasvim dobro.ja dobio od sestre ne vozam ga puno skroz slabo posto imam auto od firme.pa eto ako si zainteresovan javi
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13