23-09-2007, 10:13 PM
23-09-2007, 10:13 PM
24-09-2007, 06:55 AM
imas, bronzanu masu koja se nanese na preko zica, nedavno sam vidio u interexu, mislim da je bilo oko 4 KM
24-09-2007, 05:59 PM
IGY Wrote:
imas, bronzanu masu koja se nanese na preko zica, nedavno sam vidio u interexu, mislim da je bilo oko 4 KM
probat cu potraziti tu masu da to probam sanirati a sta mislis moze li mi to struja u velesicima napraviti neko mi je njega preporucio da on to jedini radi u Sarajevu radio mi je ranije na audiju alarm malo je poskup al je dobar majstor za elektriku u autu
24-09-2007, 08:39 PM
ako nadjes tu masu mozes to i sam uraditi, samo nadjes gdje se linija na sajbi prekinula i naneses na to mjesto da spojis tu liniju i radi
25-09-2007, 03:43 PM
Neznam za tu bronzanu, al ja sam vidjao boju bas namjenjenu za popravku toga, na bazi srebra, i bila je skupa ko petra kajgana. Nesto oko 20km za mikroskopsku kolicinu. Al za tu popravku i ne treba ti puno.
26-09-2007, 12:18 AM
syncro Wrote:
Neznam za tu bronzanu, al ja sam vidjao boju bas namjenjenu za popravku toga, na bazi srebra, i bila je skupa ko petra kajgana. Nesto oko 20km za mikroskopsku kolicinu. Al za tu popravku i ne treba ti puno.
mozes li se sjetiti gdje si vidjao tu boju cjena nije problem 20 km je jos prihvatljivo kako znaju biti skupe te stvarcice za te fine i pipave radove ako se sjetis gdje si vidio bujrum pa javni ![]()
26-09-2007, 02:14 AM
kao sto sam ti i u prvom postu napisao, interex, oko 4 KM, dobijes i mini kist, i sve upute kako sta, ja sam nedavno sa tim spajao smd, diode, i radi znaci pravio kanalice, sa tim, za pozadinsko osvjetljenje km/h sata, znaci kad moze tu da provede struju, moze i na sajbi isto tako, a radio sam sa istom masom na prijasnjem golfu, znaci funkcionise pravo
26-09-2007, 01:39 PM
IGY Wrote:
kao sto sam ti i u prvom postu napisao, interex, oko 4 KM, dobijes i mini kist, i sve upute kako sta, ja sam nedavno sa tim spajao smd, diode, i radi znaci pravio kanalice, sa tim, za pozadinsko osvjetljenje km/h sata, znaci kad moze tu da provede struju, moze i na sajbi isto tako, a radio sam sa istom masom na prijasnjem golfu, znaci funkcionise pravo
Hvala ti jos jednom drug oticu u ovo dan dva do interexa da kupim pa da to za vikend odradim ![]()
26-09-2007, 05:24 PM
Vidio sam to u vitezu u fisu al poodavno
28-09-2007, 04:37 PM
28-09-2007, 11:34 PM
Pa ne zove se to bas bukvalno "masa za lijepljenje grijaca"
probaj u rtv servisima ili u prodavnicama elektrike...
probaj u rtv servisima ili u prodavnicama elektrike...
29-09-2007, 04:15 PM
probat cu u komel elektroniku oni imaju sve moguce elektronicke uredjaje pa se nadam da ce se nac i nesto za navedeni problem cim sta zbavim ili odradim javljam se sa tacnim nazivom proizvoda i gdje se moze kupiti
03-10-2007, 10:51 AM
Evo ti slika komponente sto sam ja nasao u FIS-u.Zalosno je ali nisam ni pogledao cijenu.Palo mi na pamet da ti trazis to i reko da ti uslikam.[attachment=3085]
03-10-2007, 08:33 PM
Nema nigdje makadama, a razlika u nivou imas nekoliko
par prelaza na samoj trasi autoputa iz lijeve u desnu dionicu.....kod visokog pazi da se ne zaletis previse pri izlasku sa autoputa,ima mala stepenica prema dole...ostalo sve ok, premda je obilaznica na nekim mjestima losa pravo....
par prelaza na samoj trasi autoputa iz lijeve u desnu dionicu.....kod visokog pazi da se ne zaletis previse pri izlasku sa autoputa,ima mala stepenica prema dole...ostalo sve ok, premda je obilaznica na nekim mjestima losa pravo....
04-12-2007, 12:20 AM
Superiska...meni nisu nikad ni radili, sta ce mi sad 

Pages: 1 2