Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Stari clan :) novo auto... :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Smile da nebi bilo 13 istih, neka stoji ovako Smile ako nije problem.
Svakako se na ovoj bolje vidi.
dobar bibi pravo neka je sa srecom
hehe, ti sretni covjece!
prelijep auto:D al vozac pffttttttttt....
Nek je sa srecom jos jednomIcon_biggrin
Nek je sa srećom, a dokle je VR ???
nek je sa srecom i puno km presao bez problema
Nek je sa srecom prijatelju...
cestitam i nek ti je sa srecom
auto je beton, zajebano izgleda
cestitam i neka je sa srecom

auto je prelijepo Smile

HuKa Wrote:
@Alen_P golf se lakira (prosirio mu rubove) svim silama se trudim da zavrsim do SR u TZ ali kako sad stvari stoje slabe fajde... Sto se tice lakiranja bice to gotovo, ali imam ogromni problem tvrdo mi kvacilo u pm a da bi promjenio set kvacila mora se prvo izvadit motor pa onda rasklopit mjenjac :(

Jbga, nadam se da ćeš završiti auto do SR-a.Ako ništa navrati da se družimo Icon_lol
I naravno čestitam Mondea, odličan i lijep auto...

Alen_P Wrote:

HuKa Wrote:
@Alen_P golf se lakira (prosirio mu rubove) svim silama se trudim da zavrsim do SR u TZ ali kako sad stvari stoje slabe fajde... Sto se tice lakiranja bice to gotovo, ali imam ogromni problem tvrdo mi kvacilo u pm a da bi promjenio set kvacila mora se prvo izvadit motor pa onda rasklopit mjenjac :(

Jbga, nadam se da ćeš završiti auto do SR-a.Ako ništa navrati da se družimo Icon_lol
I naravno čestitam Mondea, odličan i lijep auto...

I provozamo se Icon_mrgreen

Heheheh pa naravno Daki Icon_lol , to se podrazumjeva

HuKa Wrote:

Skini blatobrabrane pa dodji Icon_mrgreen

Tipo16V Wrote:
vidjoh neki dan na nekoj fakturi u Dijabazu tvoj potpis Fakturisao bla bla za neke filtere :D

sretno sa fordinom Smile

PA hoce to kad je direktor Smile

gotiva prava
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13