Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P: Opel Calibra
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Godina:     1991
Snaga:   kS 105
Boja:   crvena
Kilometraža:   209 000
Registrovana, aangel eyes farovi, providna stop svjetla, nema klimu, redovno odrzavano, original remus auspuh sport rally, kn sportski filter.

slike na
http://autopijaca.info/index.php?vozilo=...view=27818
jaran prodaje calibru pa eto da je postavim i ovdje
fina je cijena fino izgleda
meni je jeran prodo svoju kalibru 91 god. za 5 000 km  nije bas u nekom stanju bila.
Krepalo joj 10 KS ?
Fino auto,ali fina je i cijena Wink vidjao sam to auto u Tuzli kod onog kao zanatskog,sta je vec,zar ne!?
ma mislim da je 105 konja,tako mi rece ovaj sto je sad vozi,nikako da uzmem saobracajnu pa da vidim. auto je u tz i neam pojma gdje je sad parkirano
ma đabe kad se nakon zime mora raditi limarija da je ne znam kako brz...
ne mora ako je auto garazirano i ako se jednom dobro uradi Smilebarem ja mislim da ako se jednom dobro uradi zastita i ako drzis auto u garazi da nema tih hrdjanja...kad ljudi rijese problem sa tim na kadetima zasto ne bi mogo i na drugom autu
1991 godiste calibre imas samo od 115 KS i od 150 KS

motor od 105 ks nepostoji
predivna je ova sa slika, ali sto ima one proklete retrovizore postavljene? bas mi smetaju! Smile pravo je fina inace!
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13