Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ima li itko?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ekipa, trebam malu pomoc. Ako tko ima u mobu broj 062/107/457 neka mi se javi na PM. Hitno mi je potreban vlasnik broja.
Hvala unaprijedIcon_biggrin
Jel ti to zenu zove?Icon_evil Znam kako ti je.Icon_evilIcon_evilIcon_evil
Nemam tog broja.
ko te to provocira

xr4iboy Wrote:
ko te to provocira

Hm,samo da mi ga je dohvatit.....
Snimit cu sve pa na youtube (al javim cim uploadam da pogledate jer ce odmah youtube blokirati video zbog nasilja)

Tko ga iskopa dobiva 100 kmIcon_biggrin

Kenno Wrote:
ja imam 062 107 504 i 062 107 719-oba sa podrucja zenice....

E da bar znam iz kojeg je grada pa da suzim malo potragu a ovako nista neznam, na sve moguce forume sam okacio isti upit pa valjda ce netko znati.
100 km i dalje stojiIcon_wink

Pa jarane gdje je toliko zapelo...

Iceman Wrote:
Pa jarane gdje je toliko zapelo...

A majmun, mrzim ljude kojima ces prije zbit metar u guzicu nego cenat u glavu. Nije bitno, jednostavno ga hocu "upoznat" i malo mu promjenut licni opis

GOLFVR6 Wrote:

Evo sad sam ga ja zvao, i posto zovem iz Tz, sa fiksnog javio mi se lik, momak neki mladji mozda nekih 20tak godina. Bio je negdje gdje je velika buka, kao pored magistrale ili slicno.

I trazio sam neko bezveze ime, i spusti mi.

daki Wrote:

GOLFVR6 Wrote:

Evo sad sam ga ja zvao, i posto zovem iz Tz, sa fiksnog javio mi se lik, momak neki mladji mozda nekih 20tak godina. Bio je negdje gdje je velika buka, kao pored magistrale ili slicno.

I trazio sam neko bezveze ime, i spusti mi.

Mladji?. Jebem ga odakle muda, daaaaaaaaaj ga neko nadji.....
Hvala Daki

dadao_style Wrote:
jel te nešto zeza na račun auta ili nešto private sigurno ti je nešto veliko uradio čim ga ovoliko tražiš

Nije auto druze, zaboli me kita za kola. Privatno je nesto al me bas ujeo!Icon_evil

dadao_style Wrote:
razumijem nadam se da ćeš to rješit što prije (pozdrav vidimo se a ja sam dado što samo se upoznali u mostaru na mini meetingu kad je kiša padala sorry na ot)

Znam druze, nisam zaboravio.Pozdrav

pa sto trazis moj broj??????????
hahah
ma zajebajem se, nego nemoj se iznenadit sto je mladji lik vidis da se ova djeca danas furaju samo tako
Policija moze provjeriti samo treba prijava pa da oni traze nalog!
Nas je na poslu tako neko lozio pa smo ga nasli!

tibor987 Wrote:
jesi pokusao preko web imenika ili na web imeniku mobilnog operatera ?...

Nisu pronađeni podaci koji odgovaraju unesenom broju

Ultra kartica, najbolja stvar za lopove danas.

Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13