19-09-2007, 06:09 PM
Pages: 1 2
19-09-2007, 06:38 PM
a inače ima li ikavih naznaka da bih stranica trebala dobiti pravi chat po meni bi to bilo korisno
19-09-2007, 06:40 PM
opet chat. hajd valjda ga nece ponovo ukidati
19-09-2007, 08:26 PM
nea veze, da imamo bar negdje lajat rahat 

19-09-2007, 09:28 PM
Pa nije bas da i ovde se moze lajat, ali ovdje ce mo prebacivati sve OT koje nadjemo a nebudu direktno za brisati. Ipak ne treba ovdje pisati gdje si sinoc bubo 

19-09-2007, 10:27 PM
ma sta ima veze Daki nek se ovde druze a ostale teme nek ostanu ciste od off-a
19-09-2007, 11:21 PM
aha evo opet chat aj valjda nece ovaj postati smece kao sto je onaj prijasnji bio 

19-09-2007, 11:33 PM
A ono edi ukrali plocicu,avidim i da je nasao ko je ! Lud je :D
20-09-2007, 12:35 AM
jeli ga makar sredio
20-09-2007, 05:38 AM
daki Wrote:Pa nije bas da i ovde se moze lajat, ali ovdje ce mo prebacivati sve OT koje nadjemo a nebudu direktno za brisati. Ipak ne treba ovdje pisati gdje si sinoc bubo
U jebemu pa zar si me i ti vidio? Fakat moram nac diskretniji place za parkiranje

20-09-2007, 06:50 AM
trizex Wrote:daki Wrote:Pa nije bas da i ovde se moze lajat, ali ovdje ce mo prebacivati sve OT koje nadjemo a nebudu direktno za brisati. Ipak ne treba ovdje pisati gdje si sinoc bubo
U jebemu pa zar si me i ti vidio? Fakat moram nac diskretniji place za parkiranje
Ofiras se
Kad podjes pored elektrodistribucije, ljevo, uzbrdo do groblja, pa put prema ilincic, a onda ne ides desno na ilincicu nego dole u Orasje
pa onda skrenes desno, a ne u Orasje pa put prema Par selu 
20-09-2007, 07:40 AM
daki Wrote:trizex Wrote:daki Wrote:Pa nije bas da i ovde se moze lajat, ali ovdje ce mo prebacivati sve OT koje nadjemo a nebudu direktno za brisati. Ipak ne treba ovdje pisati gdje si sinoc bubo
Ofiras se
Kad podjes pored elektrodistribucije, ljevo, uzbrdo do groblja, pa put prema ilincic, a onda ne ides desno na ilincicu nego dole u Orasjepa onda skrenes desno, a ne u Orasje pa put prema Par selu
E nisam gore bio
20-09-2007, 07:42 AM
BTW, posao ja jednom gore, i u po penjanja pored elektrodistribucije pocne da mi trza auto
tolko tanak s gorivom bio da kako se nageo nije mogao da povuce 
tolko tanak s gorivom bio da kako se nageo nije mogao da povuce 20-09-2007, 08:16 AM
Ahahahaha, neku noc sam na filozofskom dao Nedi jedan dobar savjet, a evo nije problem besplatno ga dajem i tebi.
Nedo kaze hoce da ulaze u Tipa, pa poce da nabraja hoce ovo hoce ono... Reko Nedo(a ti zapisi sebi na papiric) najbolje ti je da ulozis u grijace zadnje sajbe, a on me bljedo gleda, pa reko kad budes zimi guro da ti nije hladno.
Nedo kaze hoce da ulaze u Tipa, pa poce da nabraja hoce ovo hoce ono... Reko Nedo(a ti zapisi sebi na papiric) najbolje ti je da ulozis u grijace zadnje sajbe, a on me bljedo gleda, pa reko kad budes zimi guro da ti nije hladno.

20-09-2007, 08:41 AM
daki Wrote:Ahahahaha, neku noc sam na filozofskom dao Nedi jedan dobar savjet, a evo nije problem besplatno ga dajem i tebi.
Mani se kopiranja Yugo fazona :P:P:P Nedo je dokazani hajvan, a ja izazivam sad
al jedini, JEDINI put, kad je moj Tipo ostao (a i tad ne 100% nepokretan, domilio sa svojim pogonom do zgrade) na cesti je kad sam mu zapalio lamelu
i to naravno 100% ja kriv A to sto mi grijaci stvarno ne rade, to je druga stvar....
Pages: 1 2