Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: CHAT
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
evo CHAT pa ovde nastavite s off topic diskusijama...
a inače ima li ikavih naznaka da bih stranica trebala dobiti pravi chat po meni bi to bilo korisno
opet chat. hajd valjda ga nece ponovo ukidati
nea veze, da imamo bar negdje lajat rahat Smile
Pa nije bas da i ovde se moze lajat, ali ovdje ce mo prebacivati sve OT koje nadjemo a nebudu direktno za brisati. Ipak ne treba ovdje pisati gdje si sinoc bubo Smile
ma sta ima veze Daki nek se ovde druze a ostale teme nek ostanu ciste od off-a
aha evo opet chat aj valjda nece ovaj postati smece kao sto je onaj prijasnji bio Wink
A ono edi ukrali plocicu,avidim i da je nasao ko je ! Lud je :D
jeli ga makar sredio
daki Wrote:Pa nije bas da i ovde se moze lajat, ali ovdje ce mo prebacivati sve OT koje nadjemo a nebudu direktno za brisati. Ipak ne treba ovdje pisati gdje si sinoc bubo Smile

U jebemu pa zar si me i ti vidio? Fakat moram nac diskretniji place za parkiranje Smile
trizex Wrote:
daki Wrote:Pa nije bas da i ovde se moze lajat, ali ovdje ce mo prebacivati sve OT koje nadjemo a nebudu direktno za brisati. Ipak ne treba ovdje pisati gdje si sinoc bubo Smile

U jebemu pa zar si me i ti vidio? Fakat moram nac diskretniji place za parkiranje Smile

Ofiras se Icon_mrgreen
Kad podjes pored elektrodistribucije, ljevo, uzbrdo do groblja, pa put prema ilincic, a onda ne ides desno na ilincicu nego dole u Orasje Smile pa onda skrenes desno, a ne u Orasje pa put prema Par selu Smile
daki Wrote:
trizex Wrote:

Ofiras se Icon_mrgreen
Kad podjes pored elektrodistribucije, ljevo, uzbrdo do groblja, pa put prema ilincic, a onda ne ides desno na ilincicu nego dole u Orasje Smile pa onda skrenes desno, a ne u Orasje pa put prema Par selu Smile

E nisam gore bio Icon_razz ali ja volim tim putem kad podjes, pa cim skrenes kod groblja desno, spustis se preko onog kao "mostica"/suzenja puta, i s desne strane odmah imas prostora za parkirati a izmedju drveca se vidi vecina tz Icon_mrgreen
BTW, posao ja jednom gore, i u po penjanja pored elektrodistribucije pocne da mi trza auto Smile tolko tanak s gorivom bio da kako se nageo nije mogao da povuce Icon_mrgreen
Ahahahaha, neku noc sam na filozofskom dao Nedi jedan dobar savjet, a evo nije problem besplatno ga dajem i tebi.

Nedo kaze hoce da ulaze u Tipa, pa poce da nabraja hoce ovo hoce ono... Reko Nedo(a ti zapisi sebi na papiric) najbolje ti je da ulozis u grijace zadnje sajbe, a on me bljedo gleda, pa reko kad budes zimi guro da ti nije hladno. Smile
daki Wrote:Ahahahaha, neku noc sam na filozofskom dao Nedi jedan dobar savjet, a evo nije problem besplatno ga dajem i tebi.

Nedo kaze hoce da ulaze u Tipa, pa poce da nabraja hoce ovo hoce ono... Reko Nedo(a ti zapisi sebi na papiric) najbolje ti je da ulozis u grijace zadnje sajbe, a on me bljedo gleda, pa reko kad budes zimi guro da ti nije hladno. Smile

Mani se kopiranja Yugo fazona :P:P:P Nedo je dokazani hajvan, a ja izazivam sad Smile al jedini, JEDINI put, kad je moj Tipo ostao (a i tad ne 100% nepokretan, domilio sa svojim pogonom do zgrade) na cesti je kad sam mu zapalio lamelu Smile i to naravno 100% ja kriv Icon_mrgreen

A to sto mi grijaci stvarno ne rade, to je druga stvar....Icon_mrgreen
Pages: 1 2
Reference URL's