Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Bmw E30
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
dobro dosao...obavezno postavi slike da i mi vidimo tog BMW
Dobro dosao! Pa pozuri malo sa slikama nestrpljivi smo postali! Pozdrav!

Faris_323 Wrote:
Samo mi recite kako da ubacim sliku posto sam se skroz zbunio

Imas ATTACHMENT i dodaj sliku i ona je tu!!!!

Nije los BMW, boja je super ispala, samo bi ja promjenio ovu mrezu na karambolci, stavio bi je u crnoj boji ali onu u obliku saca!
Nije los, mada i meni se ne svidja ova mrezica na karambolci. Bolja bi bila neka sa malo vecim "rupicama" i da je crne boje jer vec imas jednu masku gore. Islo bi fino s njom. A daj jos slika, da se vide felge.

a da - dobro dosao Smile
poz i dobro dosao jos jedan BMW-ovac Smile
Ni meni se prednji spojler ne svidja zbog prevelike rupe, al bi se to mozda nekom tamnom mrezicom, kako vec neki rekose, moglo sredit...boja je extra, bas je dobra...
e sad jos da vidim felge recu i za njih nesto, sad jos nista ne mogu Smile
uostalom BMW, kakav god je, dobar je :D
Dobrodosao Smile sto se tice mrezice, da je tamnije boje vizuelno bi izgledala manja rupa, ovako svijetla strci od ostatka
oo "kolega" Smile dobrodosao

Fin ti je bimer nema sta, sretno u daljim radovima
dobro dosao

Faris_323 Wrote:
Hvala a u koju boju bi mi bilo najbolje da ofarbam felge

Pogledaj kod dakija felge na njegovom audiju! Mislim da ne bi bile lose ni na tvom BMW-u!

sretno u projektu mada nije po mom ukusu
POzdrav i sretno u nastavku radova!
Dobro Dosao,fina ti je "Bembara" boja mi se svidja !

Sretno u nastavku ...
Dobrodosao... BMW je dobro odradjen... cestitke od mene.
Pozdrav i dobro dosao
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13