Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P: Audi 80 jaje
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo od jarana oglas.

Audi 80 jaje, 1.8 benzin, 89. godina, tek registrovan, crvena boja, centralno zakljucavanje, lavlja kandja, Alpine zvucnici nazad i naprijed, Pionner CD mp3. Nove gume.

Cijena 5000KM

Sve informacije na 062/920-939
de postavi koju sliku,imam druga koji traži baš ovo auto sa ovim motorom...
Postavi slike,da ga pogeldamo Wink
E vidjet cu u toku dana da nabavim slike od jarana pa cu postaviti, bilo bi najbolje kad bi ga zvali na broj pa se sa njim dogovorite oko svega i oko cijene.
zvao sam ga ja,i dogovarao da ga pogledam,ali nebi bilo loše koju sliku postaviti...
hoče li biti tih slika???
Slike obavezno stavi!
E bit ce sutra postavljene na forum, nema momak fotoaparat pa mu ja moram otici da slikam pa cu postaviti, inace Audi je ekstra, nema sta, nije udaran nikad tako da ako nekoga interesuje pa nek se uvjeri u sve ovo sto sam napisao.
ja očekujem te slike...
nema slika, pa brate odes do lika vidis auto i gotovo, hoces neces niko te netjera, sta ti slika znaci bogati kad ga opet moras vidjeti.

Evo ako te bas interesuje kako auto izgleda e to ti je ovaj Audi

samo sto je njegov crveni i malo je matiro.Icon_wink
evo sutra odoh do njega,danas nisam mogao...zvao sam ga neki dan...i ja sam u potrazi,
ne znam ni sam ili punto(najvjerovatnije),audi itd...
Ja sam se vozio u njemu i auto je nema sta, za ove pare je meni predobro, jos kakve felgice i bice on bombona.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13