Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: SR u Tuzli
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Koliko znam 30-og ovog mjeseca se SR treba odrzati u Tuzli,medjutim neznam na kojem ce se mjestu odrzati,kada ce krenuti prijave i kako se prijaviti!?
Na mjestu, das markicu cikama i prijavis se
hehe a na kojem "mjestu"?
licu mjesta jebo ga ti Smile
Outrage Wrote:hehe a na kojem "mjestu"?

jel mislis na lokaciju gdje ce se odrzat?
pa da,joj ovog trizex.a gdje u Tuzli ce se odrzati?U koliko sati,jel tacno da je 30.tog i sl.
Aman covjeka...vec smo apsolvirali jedno 2-3 put da se odrzava na terminalu na sickom dole, jos znam da si citao temu tu jer si komentarisao na njoj Smile
Smile ma sta sam sve citao Wink
trizex Wrote:Aman covjeka...vec smo apsolvirali jedno 2-3 put da se odrzava na terminalu na sickom dole, jos znam da si citao temu tu jer si komentarisao na njoj Smile

e pa ne odrzava se na terminalu na sickom nego na staroj pomocnoj pisti u ciljugama kod zivinica
Hihi Smile
mijo_16v Wrote:
trizex Wrote:Aman covjeka...vec smo apsolvirali jedno 2-3 put da se odrzava na terminalu na sickom dole, jos znam da si citao temu tu jer si komentarisao na njoj Smile

e pa ne odrzava se na terminalu na sickom nego na staroj pomocnoj pisti u ciljugama kod zivinica

Tamo je rupa do rupe??? !!! Vozili smo se mi tamo nekoliko puta.
bolja je tamo pista nego na shickom ... u svakom sluchaju na shickom ima 10 nivelacija asfalta
Nidje veze, ali samo da se najavimo .... AMK Carbon dolazi Icon_lol
Alen_P Wrote:Nidje veze, ali samo da se najavimo .... AMK Carbon dolazi Icon_lol

A u Tuzli Vas ceka podruznica bhtuning-a Icon_lol i SRCS-a
Hehehehe Wink
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's