Jest tacno. Sjecam se prije minus 10 napolju, ne moze se na jupiteru stojati, pa smo isli u garazu dole od tornja. A sad je samo neko prepucavanje na okupljanju. Ako se ne prepiru koje brzi onda ce zagledat jel ti auto ofarbano u komori il nije.
Vala sinoc nas je bilo....10ak auta barem, u naletima i vise, guzva na filozofskom

vidio sam ja prosao samo pored, nije mi se dolazilo, a kasnije se nasli mi malo na OMW.
Bio je Ado od vas audijevaca

Kakav Ado, to ti je izdajica najgore vrste. Vozi i sredzuje Audija, i nesto fura a u srcu mu opel znak kuca. Pusss se ti njega, truho ko opel

Hehe, prvi put da to cujem

a vidim nesto se blizu mota laletove omege sinoc

Pa hinjo najgori
Jel garant prekrstio ruke na ledja i njusko okolo, zavirivo

Mi sinoc na OMW kad Lele gore dole, niz juznu, neznam kako mu ne dosadi. Ide mu sad Omega ko raketa. Neobicno vidjeti onako glomazno auto da se krece onim brzinama pri ubrzanju. A i Nurija preksinoc navio ga niz magistralu, jarane zvukovi su kao da tornado ide. Mi bili na filozofskom, jarane isprepadali se zivi. Ja kad nisam upo sa zidica onog kod tenis terena.
lijepo lijepo opet okupljanja:D
Zar nije 2gog oktobra?
Oduvjek je bio 2.gog
jel sigurno za taj ispit spretnosti?
ahda, jesu li pjesaci dobrodosli na okupljanja?

auto mi je u8 garazi i treba ga ozivjeti a novca nidje pa...
super.. javite mi na PM kad to sta skontate pa da navratim.. ili preko MSN-a:
almaster101@yahoo.com
heh, sinoc prolazim NA svojoj novoj "makini" i vidim nekoliko tuzlaka kod filozofskog dole. jel ko od vas bio?
hehe evo jedne slike sa vecerasnjeg druzenja. tu se vidi moj novi bolid!

davno sam ja prevazisao 17''ke!! sad sam bling bling na 26''icama!! neki Hummeri mi nisu ravni! hocete veceras opet doci i kad?
ΕΎ
BAKA ZVAKA FOREVER!!!!!