Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: cudan zvuk
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ljudi javlja mi se cudan zvuk kad je auto u pokretu. kad stisnem gas zvuk se malo utisa a kad pustim pojaca se. cuje se isto kao kad je auspuh negdje prosviro, pregledo sam ga i citav je nigdje nije probusen.

Zlaja Wrote:
ljudi javlja mi se cudan zvuk kad je auto u pokretu. kad stisnem gas zvuk se malo utisa a kad pustim pojaca se. cuje se isto kao kad je auspuh negdje prosviro, pregledo sam ga i citav je nigdje nije probusen.

stisaj muziku u autu Icon_mrgreen

nismo Wrote:

Zlaja Wrote:

stisaj muziku u autu Icon_mrgreen

odo sad to probat, mozda se nece vise cutiIcon_biggrin

Provjeri diftung na izduvnoj grani! Mislim da je to!
maloprije sam upalio auto, stisno kvacilo i pustio auto nizbrdu i kad hocu da ubacim u brzinu zvuk se pojaca, ponovo ga izbacim iz brzine zvuk oslabi
Hmmm neznam care,sta bi moglo bit,najbolje da potrazis mehanicara,pa nek pogleda!
Prodaj Forda, kupi Golfa pa ćeš tek onda da vidiš šta su zvukovi Icon_lol
Ako se necuje kad pritisnes kvacilo a cuje kad pustis kvacilo onda je druk lezaj.Ako se cuje samo kad je auto u brzini onda mogu biti i sinhroni na mjenjacu.Ako se cuje samo kad je auto u pokretu bez obzira jeli u brzini pregledaj lezajeve.

ajdin_ze Wrote:
Ako se necuje kad pritisnes kvacilo a cuje kad pustis kvacilo onda je druk lezaj.Ako se cuje samo kad je auto u brzini onda mogu biti i sinhroni na mjenjacu.Ako se cuje samo kad je auto u pokretu bez obzira jeli u brzini pregledaj lezajeve.

isto se meni desavalo na kadetu, druk lezaj bio otiso, kad pritisnem kvacilo ili povucem papucicu nogom prema gore prestane, kad pustim skripi.

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13