Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: bravo kvar
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Raja trebala bi mi pomoc imam neki kvar na ljubimcu ponekad mi se desi da kad je u praznom hodu hoce da se ugasi ili obrtaji nisko padnu pa trese ne desava se cesto al zna biti nezgodno, isao sam na servis i kompjuter ne pokazuje nikakvu gresku a cistili su mi i uredjaj za ler gas tako da nije ni to sipo sam i aditiv u gorivo al opet ponekad zeza pa ako iko ima slicno iskustvo ili zna sta bi moglo biti dobro bi mi dosla pomoc inace ko ne zna auto je fiat bravo 1.2 16v  2000,god
Icon_cool
jesi zamjenio svjecice i filter zraka i filter benzina i kad si zamjenio
A jesul provjerili da li uopste radi taj uredjaj ?
svjecice i kablovi su novi filter zraka je sportski a ociscen je prije neki dan a filter goriva ova serija 2000 god nema
a sto se tice ler gasa da ne radi nebi uopste nikad drzao obrtaje u praznom hodu tako da je problem dosta onako cudan ima jos neki senzor za pritisak zraka pa moze i to pravit problem pa probat cu i to zamjeniti mada je dosta skup 150 km plus zamjena al ako rijesi belaj halal bilo
auto inace super ide dobro prima gas pali iz prve 170 km/h ide max to je dosta za njega s obzirom da je 1.2 masina al kad stanem onda se desi to sranje i pravo iziritira covjeka a ne znas sta mu je
pregledaj crjeva od vakuma, ili jos bolje izmjenjaj ih sve, metar crjeva ti kosta nekih 5 KM, a mozes sam to izmjenjati
puno ti hvala nisam jos to izmjenjao valjda ce pomoci ako nista drugo nek su nova crijeva Icon_lol
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13