Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Golf III za Adii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
na zahtjev clana Bhtuning Adii-a, uradjen je Golf III a prikazan je u stilu Top Gear filtera! nadam se da ce vam se dopasti

Orig:

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

PhotoShop:

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
fin uradak svaka čast
extraaa Wink
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA wow wow jes coool.....:D :D :D :D :D.....heheh svaka ti casti buraz!!.....shit je cool....:D....:D.....heheheIcon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen
SmileSmileSmile
nadam se da niko nece zamjeriti sto sam i ja u PS-u malo radio golfa.tek sam poceo i znam da ima vidljivih gresaka al vremenom ce biti bolje!!
Nary Wrote:nadam se da niko nece zamjeriti sto sam i ja u PS-u malo radio golfa.tek sam poceo i znam da ima vidljivih gresaka al vremenom ce biti bolje!!

hehe ma super je i to misljene....:D....Icon_cool
nije loše i ovo je fino urađeno kao što kažeš za početak probaj uradit da nije donji dio auta crna bilo bi dosta bolje i lijepše pa stavi da vidimo
Nary Wrote:nadam se da niko nece zamjeriti sto sam i ja u PS-u malo radio golfa.tek sam poceo i znam da ima vidljivih gresaka al vremenom ce biti bolje!!

evo po meni malo ljepse nego zadanja slika koju sam radio!!tek sam poceo i vremenom cu se usteliti!!
nadam se da vam se bar ova svidja!!!!Icon_confused
evo od mene jedna a bice jos jedna
evo jedna moja slika mog golfa pa nek nešto preuredi tko ima volje
imas li vecu rezoluciju

evo za tebe
imam daj mi mail da ti pošaljem neće ovdje da učita
Rolixy Wrote:evo od mene jedna  a bice jos jedna

hehe super izgleda sa chrome rims...Icon_mrgreen cool je i sa palvom bojum...he hvala ti!! Icon_cool
drame šta mi uradi od auta haha
Pages: 1 2
Reference URL's