Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ferrari karavan
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Vidjao sam i prije. Prvi put kad sam rekao da sam ga vidio negdje na TV prije cca 10.godina raja mi se smijala, ono ispo sam lik ipoIcon_mrgreen

Al zato i dan danas im to nabijam na nos.

Ako neko nabasa na jos ovakvih fotki, neka posta ovde.
Ja mislim da je vlasnik Sultan od Bruneja i da je samo za njega ovo i napravljeno, nidje ga vise nema...usput model 456 GT...
Ovom je drugom volan na desnoj strani, i druga boja, druge felge, pa mislim da imaju dva ili vishe. Mislim da ima i jedan stariji model. Na slikama je bio zelene boje, sa bez enterijerom.

TDi Power Wrote:
Mozda tom sultanu treba vise prostora da prevozi zene u svoj haremSmile
Ludo izgleda...

trebaju mu napraviti ferrari autobus koliko ih ima Icon_mrgreen

Isti, iste felge.
Ma ima njih..

gledo sam na DSF-u kako neka firma od svih sportskih auta pravi karavane pa vjerujem da je i ovo njihovo maslo.
E jbg! Da i ovo vidim!
bljak :D
izgleda kao da je radjeno na osnovi Ferrari-ja 456 GT, modela za 1990-e godine. mogu reci da mi je nekako ruzan. ali na jednoj od ovih slika vidim i preradjenog Scaglietti-ja sa dvoja vrata i dvobojnim lakom! e to mi se vec vise svidja.
misam znao da ima karava ferrari al covjek se uci dok je ziv
e svasta,da sam juce umro ne bi znao za ovo,hehe Icon_biggrin
svašta

što ne kupe volva :D
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13