Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: USED CARS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Treba mi link, na polovna auta u USA, neka auto pijaca ili nesto slicno, kao nashe autopijaca.

I treba mi zip, po mogucnosti Florida.
pokusaj ovdje naci Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
pa mom starom sad stizu 3 auta sa floride i najvjerovatnije svaki mjesec da ce uvozit po 3 komada.ja kupujem sebi Jettu 1.8T.a za site ja mislim cartrader.com ako se ne varam nisam bas siguran
greskica ev ti site Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
Sale Wrote:greskica ev ti site Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

Iz istih razloga i meni treba. Icon_mrgreen
Jedno 10tak komada za pocetak. Sta mislis kako ce ti auto kod nas ici. Mislim sat u miljama i gabaritna svjetla, te benz motori.
pa ovo salje moj ujak sa floride.motori su najslabiji sto je mogo da nade 1.8 :D
a ja hocu da prodam i pug-a i pola i kupujuem jettu 1.8T.ice auto dobro samo neznam za djelove kazu da nisu isti dijelovi za nase i americko trziste.A sat u miljama pa ima i u km.malim brojevima u km a okolo veliki brojevi u miljama.nije to velika razlika
Mah, pa necu mu ja mjenjati dijelove :D, niti cu ga ja voziti Smile

A mislim da neke osnovne stvari ne mogu biti drugacije. Amortizeri, lezajevi i kugle moraju biti uvjek isti, seleni takodje.
Reference URL's