Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: DIZNE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Otisla lamela korpa zamajac i sve sto ide uz to ...aliii sve se dalo sredit... i fino platit Smile ii naravno malo iznenadjenje(dizne) koje pripremam ovih dana nadam se da cu oboriti licni rekord 14.2 ...ev par slika Smile

Brate al' si cadio :D

Hhahaa, nek je sa srecom Smile

sve najbolje. :D
Svaka cast. To sto drzis u rukama i na slici kosta kamaru para, a da ne govorim koliko je sve to izmjena i skidanje mjenjaca.
Jedva cekam da vidim u akciji auto.
Neka je sa srecom.
jedva cekam da vidim auto u akciji...al nemoj ovaj put put u kukuruze...nema tamo nista zanimljivo...hihhii---cestitam,i dabogda oborio licni rekord
Nek je sa srecom, a dizne i nisu bas iznenadjenje :D
Ko je taj r32:D E samo jos postimat elektroniku i nitro na ove dizne:D i vidjecu ja dal soko mostar moze da napravi dva krila za cetvorku:D

C_A_T_T_O Wrote:
Ko je taj r32:D E samo jos postimat elektroniku i nitro na ove dizne:D i vidjecu ja dal soko mostar moze da napravi dva krila za cetvorku:D

Hahahahhaha Icon_biggrinIcon_biggrinIcon_biggrin pravi si medoIcon_biggrin

Samo naprijed i sretno u nastavku radova! Dabogda oborio licni rekord! pozz
Davor nikad nije imao najjace auto, ni blizu. Al zna vozit, i kolko god puta udario, em se izvuko, em mu ne mozes poreci to, samo ako si jednom sjeo s njim u auto Icon_mrgreen
jbga slupao se on kamaru puta, ali on dosta rizikuje pa je i zao ocekivati. Medjutim dugo nece niko izvrtit auto kao sto davor zna. Za to se moras rodit. Na ispitu spretnosti je to pokazao, a i u gradu je to pokazao. Vozio sam se sa njim TZ-Sarajevo vise puta, TZ bjeljina vise puta, vozi ostro, ali sigurno nikad se nije zaletio u coravo da prestize i nikad nije bilo gusto. Prema tome skidam mu kapu, ali mi se ne svidja sto se bacio na alkohol i ostale gluposti, mada to je sad njegov odabir i nije ni bitno. Mislim da je jednom probio klasu u mostaru u 16.50 i to je najbolji rezultat fabije od 105+konja

daki Wrote:
Medjutim dugo nece niko izvrtit auto kao sto davor zna. Za to se moras rodit. Na ispitu spretnosti je to pokazao, a i u gradu je to pokazao.

Upravo. Kad njega gledas kako vrti auto sve izgleda jedan fluidan pokret, kao da neka vanjska sila vrti auto Smile

daki Wrote:
Prema tome skidam mu kapu, ali mi se ne svidja sto se bacio na alkohol i ostale gluposti, mada to je sad njegov odabir i nije ni bitno.

Prosle zime, mi na sickom na OMV, dolijece on odnekle, izlazi iz auta doslovno ne moze da stoji na nogama, podje da uzme kifle od druga i prevrce se na ledja jedva ga uhvatismo. Al sjede u auto i kao da nista bilo nije, napravi 2 donuta s fabiom i otpari samo dalje. Jebiga, sta ces....

ah... poznajem ja puno takvih junaka... samo polako sve do jednom ... nazalost...

tepSIJA Wrote:
ah... poznajem ja puno takvih junaka... samo polako sve do jednom ... nazalost...

ko zna zna !
a ko nezna dzaba mu sve Smile

ima li iko slika te Fabie iz Tz??????????

bmwscaner Wrote:
radi nurija nema sta gledao kolica na nedjeljnom skupu u mostaru jednom fino ide steta nije mi motor bio dobar da se probamo Smile  zanima me kolko takva lamela kosta ?? za BMW 325

cirka 600-800 KM komplet

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13