Trebaju mi felge za fiata tipa ako iko ima nekih informacija gdje pronaci 13,14,15 povoljno javite ako nije problem hvala unaprijed
nino odakle si. ako si iz sarajeva ima u Boljakovom vulkanizer i ima 13'' za fiat. Vulkanizer je Tip Top tako barem pise na radnji. 14'' tesko naci (ja ih trazio godinu i kupio prve sto su naletile ali kad naletim na bolje mozda kupim druge) a 15''-i ima bruka. potrazi u blazuju i rajlovcu na otpadima FAR (rajlovac) i flash (Blazuj) nadam se da sam ti pomogao.
A samo mi reci odakle si?
A i ja upravo ganjam kakve 15ke, samo jos mi se ne svidjaju nijedne posebno....
Uostalom, Sale ti prodaje 15ke s gumama koje pasu, kontaktiraj ga na PM il cekaj da se javi ovdje

ma odeš u autoopremu leko u grudama imaš šta hoćeš i šta zamisliš od 13 do 20 cola pa biraj šta ti je volja ja sam kod njih uzimo prošle 14 a i sadašnje 15 prezadovoljan (novo je novo barem znam da ih nitko nije teglio po trotoarima)
ma odeš u autoopremu leko u grudama imaš šta hoćeš i šta zamisliš od 13 do 20 cola pa biraj šta ti je volja ja sam kod njih uzimo prošle 14 a i sadašnje 15 prezadovoljan (novo je novo barem znam da ih nitko nije teglio po trotoarima)
sve te drug razumijem ali ne mozes sebi bas uvijek priustiti nesto novo. kad mognem naravno da cu uzeti novo do tad samo polovno
Imam ti 15ke 2 para, s gumama, jedne 350 druge 200 km, ako si zainteresovan javi mi se na pm, ili na mail za slike
Prvo da se zahvalim svima na pomoci,inace sam iz Gracanice a trizex de mogul kako da vidim felge te i koje taj sale da vidim i sanjim
a trizex i ti vozas tipa jeli koji je u tebe kaka je masina imal sa na njemu dodatno i to
U mene su radovi u toku, odg sam ti na PM za felge te, a Sale s foruma ovdje isto prodaje.
imam 15 alu sa skoro novim gumama 185/55/15. felge sa seata ibize trokrake. ima li iko 14 da proda ili da mijenjamo
imam 15 alu sa skoro novim gumama 185/55/15. felge sa seata ibize trokrake. ima li iko 14 da proda ili da mijenjamo
Drug hoces li prodat gume??? Il ako hoces mozemo napravit i kakvu zamjenu. De ako si zainteresovan javi mi se na PM.
prodajem 13 felge aluminijske sa novim gumama eto ako zeli dacu za 300 km i felge i gume