nadam se da nisam zaluto sa temom, ali jednostavno nisam mogo odoliti da ne stavim ovu sliku na koju sam naletio na nekoj svapskoj stranici sa nekog njihovog okupljanja.
svaki komentar je suvisan...

Fin motorcic

dobro si reko svaki komentar je suvišan pati i gledaj kao i ja
ja da ga imam nebi ga u auto stavljo, vec u svoju sobu. ljepota ga samo gledati

Huh ja sam prije nekih.hmm. ma brate davno da godine ne brojim..ima bar 10 :D gledao na DSFu emisiju o "loodom" momku u njemackoj, imao golf 3 perla zelena..iz vana sve regulara osim sto je imao zlatne felge, motor i svi dijelovu u autu su bili zlato, a sta nisu mogli od zlata uraditi, kromirano je, dakle motor, sarafi sve zivo..auto je bilo perverzija..
Pogledao! 
Huh ja sam prije nekih.hmm. ma brate davno da godine ne brojim..ima bar 10 :D gledao na DSFu emisiju o "loodom" momku u njemackoj, imao golf 3 perla zelena..iz vana sve regulara osim sto je imao zlatne felge, motor i svi dijelovu u autu su bili zlato, a sta nisu mogli od zlata uraditi, kromirano je, dakle motor, sarafi sve zivo..auto je bilo perverzija..
Gledao sam i ja tu emisiju! Lud decko ali sta ces!
Tako ti je kod švabe-nema fušeraja,motor je extra samo takav.
DIVOTA!!!!!
Mogo si nam se predstavit-nebi bilo lose 
[attachment=3463]
a pazi ovog prizora, covjece nema zice nigdje
Evo da vam se pohvalim ja i prijatelj smo upravo završili danas sa poliranjem VR6 Usisne, poklopac ventila je prekjučer bio gotov isti je finiš kao na prvoj slici... Bilo je ajme posla.. Ali finis je zato uuuuuuuu...

napisi nam postupak i koristeni materijal da se i ja imam cime zanimati preko zime
Imam ja pastu EDO, kosta 2.5KM u autu mi je ili negdje, moram se zaroviti, ja sam bio ispolirao one svoje 17" i onda me prenese i ofarbam ih u crno

(o tom po tom) pa cu ti rec kako se zove, ja sam kupio u prodavnici boje i lakova. Pakovanje je kao ona za zube pasta.
A postupak moras dobro ismirglat sa nekim grubim, ja sam koristio prvo 400, pa onda 800, pa 1000. I onda poliranje mukotrpno. Ako imas kakvu spravicu da ne radis rukama, onda je puno lakse.
Postupak:
Šlajfanje..... 150-180-200-250-400- 600-800-1000-1200-1500-2000-2500-3000 vodobrusni...
poliranje.. Plavi kamen i polirka na brusilici...
čišćenje.. vapnenački prah(brašno)- Posebna polir pasta za postizanje visokog sjaja i zaštita od korozije u jednom.. To se ručno nanosi...
naj gore od svega je do nekih 400-600 tu se potroši najviše vremena ako to dobro napraviš svaki kasnije stepen je lakši... Do nekih 600 je najvažnije da nestanu sve točkice da površina bude što glađa...