Neznam kako bih konceptirao pitanje koje zelim postaviti ...
ali opisat cu to na svom primjeru pa mi recite osjecate li isto ...
ja obozavam auto, u momentima kad sam najgoreg raspolozenja, lagana voznja rjesava sve. kad sam ljut .... malo se izivljavam nad autichem i smirim se ... sta ja znam neko mozda uzima lexaurine i slichno ... ali meni avtich pomazhe ....
najbolje se osjecam za volanom, jeli to neka ovinost ili sta, ali tad me nista ne boli, nista mi ne smeta .... samo gas i pichi ...
osjeca li se ko slichno
Pa znas da nas ima josh
kad sam sjeban, los totalno, malo dalja voznjica, po mogucnosti cak po mraku, malo otvorene ceste, dobra muzika, subotu sam ocejfio sam se vozao od 1 do pola 3 i super mi bilo, muzika po mom ukusu, nigdje frke guzve, cista uzivancija.....
mislim da svako ko iole voli auta, a ne samo voznju u njima osjeca tako nekako

to je zivot

Sad ti rekoh, ne razumije to bas svako....kako mogu provesti toliko vremena u autu....a meni je to opet toliki merak da se opisati ne moze

E to mi je tako jednom dobro sjelo, nakon svadje, voznjica do...nemam pojma ni gdje sam stigao, do Srebrenika mislim, ma ko nov sam bio kad sam se vratio

eeeeeeeeeh ....
ta situacija sa dzevojkom ...
moja svadja i sjedanje za volan je zavrshila ovako
[/size]
kad sam najjgoriii a kratak sam inace.....
golf moj bijeli,ljepotan moj mene smiri mame mi......to je ljubav ejj

Bas tako nekako

ljubav

vozam se s drugom nocas i neobicno mi, sve tiho, ovjes utegnut, motor se ne cuje, ma bljak

dje je moja razmrdana letva da me nervira

@Tipo
Slazem se definitvno. Moj ruta je preko ilincice onaj put za crvene njive pa dole do par sela i nazad. Poslije toga sam super.
Sto neko rece...moj lijek za smirenje je moje auto...evo bas ovo ljeto sam se izvozao i navozao...lagana muzika po zelji,kad muzika dosadi onda radio i do sitnih jutarnjih sati i onda se tiho usunjam u kucu i na "slatko" spavanje...posto sam imao sitnih problema sa autom moja voznja je pretezno bila gradska...tako da su me neke patrole i zapamtile,cak i rukom mahale kad prodjem,jbga samo po koji prolaznik na cesti...to je bolan zivot,i kad neko pita kako mi nije dosadno...ja odmah njega pitam kako moze biti dosadno,muzika volan udobno sjediste,vjetar puse i pici...To je moja droga i za to zivim...a kada sam iznerviran e onda,auuu to je druga prica,agresivna voznja,i to sve dok ne osjetim da je sve negativno izaslo iz mene...Cak sto vise ja ne mogu da shvatim ljude kojima auto dodje kao "obicno" prevozno sredstvo,koje sluzi da ga prevede od tacke A do tacke B,moj auto je dio mene i smatram ga svojim PRIJATELJEM,koliko god to zvucalo cudno,tako je...
onaj tko voli auta i način života sa autima shvatit će koliko nama naša auta znače i koliko uživamo u njima a oni koji te nevole kao i uvijek kažu to je glupost i bacanje para ja znam što volim svoje auto i što uživam u njemu i što bacam gomile para na njega ostalo je sve suvišno pozdrav čitavoj ekipi
SVAKA ti je na mjestu,CESTITAM...RESPECT

P.S-zna li neko ko pjeva onu pjesmu:
"Sve su ceste moje ceste njima idem kad me boli,kilometri tuge sad su moji...itd"
voznje mi je vise navrh glave.svaki dan u prosjeku predem min.300 KM a znam i do 700 pa mozda cak i vise tako da mi se voznja ogadila.
Uuu svakako fiesta, u pravu si, zaboravio sam open prozor, vjetric da pirka...milina bozja...
I bas kako rekoste, ko ne voli auto nece ni skontati....
Jup.. to je ljubav... nzalost... u Zenici skoro koga god znam to je raji glupost.. nema okupljanja kao u SA i slicno...
Ali ja kazem: dirni mi djevojku mozebit prezivis, dirni auto neces sigurno :D
Pa i nasa okupljanja nisu bas vise nesto brojna...skupi se ista ekipa koja se opija vikendom