Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Zoom - Zoom
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Na nekom drugom forumu ima takmicenje u fotografisanju svaki mjesec, pa ovaj put tema zivotinje, medjutim kako ja na poslu emam zivotinja, jedino sam nasao muhu voljnu da pozira. a evo jedna makro od mene.

A i da malo odahnemo od kola

Ja hebene zivotinje!Icon_razz
Tehnicki to je insekt, ali eto... Nije humanoid pa je bilo najblize onoj strani.
haha ja reko ono ce biti neka mazda na sliki a ono muha...Icon_mrgreen

hehe cool slika!!...Icon_biggrin
Lud si! Smile

Adiii Wrote:
haha ja reko ono ce biti neka mazda na sliki a ono muha...Icon_mrgreen

hehe cool slika!!...Icon_biggrin

i ja sam pomislijo na Mazdu Icon_mrgreen

A chuj kao sto rekoh jedina koja bila raspolozena na fotosesion Smile
evo ti jedan kvalitetan primjerak bube, pala mi na haubu kad smo bili na proglasenju nagrada u Modrici, mislio sam da mi je neko kamen bacio na auto kad je puklo, Icon_mrgreen
Evo i od mene jedna slicna...
ebo ti to,svaka cast premocno si uhvatio ovo.....
Faya - svaka cast, extra fotka, samo šteta što ti je pobjegao focus na prst, al super je i ovako.
ma znam da je pobjego focus, al nisam mogo, jer je ziva bila i mrdala se...e sad dok kamera uhvati pravu ostrinu, ona se mrdne :D, tako da je samo ovo uspjelo :D
kod mene se non stop netko u garažu uvaljuje a tu je golf tu su zimske gume felge i ostalo i zato sam mu malo pipremio teren i uhvaćen majstor na djelu haha (na kraju kaže pusti me vidiš da volim bit oko vw vozila) Smile))))))))))
hahaha, ja budale...fina slicica...
evo i od mene jos nesto zanimljivo (prva nije u macro modu)...

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13