Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Nakon strahovitog sudara Senad Lukač ispao iz "mercedesa" i poginuo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nastradali 35-godišnjak bio za volanom "mercedesa" koji se sudario s "tojotom" * Četvero putnika iz drugog automobila prošlo s lakšim povredama

Na putu Brčko - Lončari u mjestu Grbavica jučer oko 8 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio 35-godišnji Senad Lukač iz Brčkog, a četiri osobe su povrijeđene.

Strahovit prizor

Sudarili su se "mercedes" bh. registarskih oznaka za čijim upravljačem je bio nastradali Lukač, koji se kretao prema Brčkom, i "tojota" austrijskih oznaka kojom je upravljao Muhamed Ibrahimović (51), a koji je vozio u pravcu Lončara.
Pored Muhameda Ibrahimovića, u "tojoti" su bili i Šefika Smajlović (65), 11-godišnji Mirza Smajlović i Miralem Ibrahimović (22), koji su se, prema prvim informacijama, vraćali sa odmora u BiH u Austriju, gdje žive i rade.
Senad Lukač je, kako su nam ispričali očevici, nakon sudara ispao iz "mercedesa", a "tojota" se prevrnula.
- Čula sam jak udar. Pogledala sam kroz prozor i vidjela strahovit prizor. Svuda su bili prašina i dim, čuli su se jauci, ljudi su iz prevrnutog automobila izlazili, bili su krvavi i tražili su pomoć. Čula sam da su govorili da je čovjek iz "mercedesa" od siline udara ispao i da je još živ, ali je ubrzo rečeno da je umro - kazala nam je Stojanka Bambulović, vlasnica kuće ispred koje se dogodila nesreća.

Pušteni iz bolnice

Dragan Ninković, šef Odjela hirurgije u brčanskoj Općoj bolnici, potvrdio je da su četiri osobe primljenje na ovaj odjel gdje im je ukazana ljekarska pomoć.
- S obzirom na to da su zadobili lakše povrede, oni su nakon medicinskog zbrinjavanja i obrade pušteni na kućno liječenje. Zadobili su nagnječenja glave, nosa, natkoljenice i grudnog koša - kazao nam je Ninković.
Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici brčanske saobraćajne policije.
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13