Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: VW R32 … destroys BMW Z4
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Heheheheehe!
Pusti ga da se priblizhi i o5 po gasu..extra...ponizhavajuche Icon_smile
550Ks turbo
Jao sprdancije majko mila... kakva je ovo prerada?
Ma unisti ga, sjeba ga, sprci ga...
Icon_mrgreen
ma ne zna ba ovaj u BMW-u vozit....:P

a ako je istina da ima 550 KS, pa sta hocete...
hahahah ajj kako ga kulturno odera,a ovaj pun sebe jadan bio Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen
poderi me poderat ću te haha
ma ja, al ovo sto pise 340 km/h da te razocaram nije istina...i ja sam veliki ljubitelj M5 i 6, al nije to istina...na Nardo testu u Italiji M6-icu su uspjeli (naravno bez blokade) nabiti na "samo" 309 km/h...naravno nije ni to malo, al ipak 30 km/h manje nego sto pise....

il je ovaj na videu sta tuniran
E bas postenski ga ostavi Smile
ovaj bi golf svakog oderao...twinturbo 550KS...

Faya_M5 Wrote:
ma ja, al ovo sto pise 340 km/h da te razocaram nije istina...i ja sam veliki ljubitelj M5 i 6, al nije to istina...na Nardo testu u Italiji M6-icu su uspjeli (naravno bez blokade) nabiti na "samo" 309 km/h...naravno nije ni to malo, al ipak 30 km/h manje nego sto pise....

il je ovaj na videu sta tuniran

Evo bmw m6  stock

http://youtube.com/watch?v=LFoKD-DrQxM

zna li neko kako da ovaj clip prebacim na mobitel?[/i]

damko Wrote:
zna li neko kako da ovaj clip prebacim na mobitel?[/i]

prvo moras imat neki youtube downloader, kad skines video u .flv formatu onda ga preko Xilisoft mp4 (ili 3gp) convertera konvertujes u taj format i skines na mob...e sad je pitanje da li ti mob podrzava mp4, za 3gp je sigurno da podrzava, samo sto je malo losiji od mp4...

*btw. ako ne budes mogo reci ja cu ti to odradit i poslat mailom...usput mi onda navedi koji ti je mob da znam u koji format treba...

skini sebi VDOWNLOADER i kad gledas clip samo pokrenes taj program i on ti sam downloaduje, i to biras u kojem formatu da ga skine.
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13