Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: G-Power BMW M3 CSL
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Nemački tjuner G-Power (ima skoro tri decenije iskustva u preradi BMW automobila) je u BMW M3 CSL (serija E46) uspeo da smesti 5,0 litarski V10 motor iz aktuelnih BMW-ovih modela M5 i M6, ali kako inžinjerima iz G-Powera ni to nije bilo dovoljno, pomenuti agregat sada umesto standardnih 373kW/507KS razvija svih 410kW/550KS i 580Nm obrtnog momenta, što je već "teritorija" supersportskih automobila. Ovolika snaga je zaslužna za katapultiranje ovog M3 CSL do 100 km/h za 4,2 sekunde, do 100 km/h mu treba 11,6 sekundi, a maksimalma brzina je skočila na 335 km/h (serijski CSL može 285 km/h). U poređenju sa standardnim modelom M3 CSL (ima 360KS i 370Nm), ovaj G-Power ima bolji odnos težina/snaga, tačnije taj odnos iznosi 2,7 kg/1KS (standardni M3 CSL 3,9 kg/1KS). Osim motora, novo je i sportsko KW ogibljenje, podešeno na stazi Nirburgring, a tu su i novi Silverstone desetokraki alu točkovi, veličine 21 inča. Da ne bude zabune, ovo nije nikakav unikatni prototip, koji je napravljen samo radi pokazivanja sposobnosti G-Powera, već će ova nemačka tjuning kuća (naravno za lepu sumu) svakome ko želi i ima finansijskih mogućnosti, napraviti jednu ovakvu konverziju. I ne samo na ovom modelu, već i u slučaju modela serije BMW 3 coupe (verzija E92), Z4, X5 i novog M3. Ako Vam to nije dovoljno, G-Power priprema još brutalnije verzije ovog motora, koje će razvijati 471kW/640KS, pa čak i 559kW/750KS !!
Vozio sam ga jednom...jedan sa posla ga imao...pomeni nema boljeg auta od M3 CSL
premocan je,ovo leti
Jao monstruma...
Nisam ga odavno vidio! (ali nisam nikad ni uzivo) ali ovo mi je jedan od TOP 3 automobila! I zato nemam sta reci nego predobar! A sad i u verziji s ovim motorom........ eh da mi je, da mi je
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13