Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ford Galaxy
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
na predlog sam uradio ovo glomazno cudo!
uradio sam u vise boja i kombinacija malo da ubijem vrijeme.
misljenja, komentari i kritike su welcome! Smile

orig.

narandza

zelenka

dvoboj
Predobri su, cak si ufatio neke od novih fordovih boja. Svaka cast super izgleda.
Ona narandzasta slika se meni svidja...Icon_wink jelde da taj doljni dio je od Focusa novg??...mislim na te spoiler lampe...Icon_cool
hvala friend

daki Wrote:
Predobri su, cak si ufatio neke od novih fordovih boja. Svaka cast super izgleda.

cuj nove boje.. Smile

Adiii Wrote:
Ona narandzasta slika se meni svidja...Icon_wink jelde da taj doljni dio je od Focusa novg??...mislim na te spoiler lampe...Icon_cool

sve je preuzeto od starog mondea st220 i prelomljeno u 3 djela te ponovo sastavljano u drugim dimenzijama. Smile

Jesu te krenuli ovi Fordovi! Mjenjamo ti nick; FREAKFord! Icon_razz A za radove sam vec rekao da si majstor tako da jos uvijek tako kotiras kod mene!

addo Wrote:
Jesu te krenuli ovi Fordovi! Mjenjamo ti nick; FREAKFord! Icon_razz A za radove sam vec rekao da si majstor tako da jos uvijek tako kotiras kod mene!

lijepo je to znati.. zahvaljujem Smile

Extra prijatelju, meni je zelenka najbolja, tacnije receno najljepsa Icon_mrgreen

Sporting Wrote:
Extra prijatelju, meni je zelenka najbolja, tacnije receno najljepsa Icon_mrgreen

super! mislio sam da nece bas svima ova narandzasta da legne...

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13