Kupio sam taho folije i sada ih postavljam ali neznam kako se skidaju kazaljke, dali se samo izvuku prema gore ili...?
uzmes makaze manje i stavis ih ispod kazaljki (tacnije obuhvatis osovinu kazaljke) i zadignes moraju spasti. jos nesto. prije nego skines izvadis onaj mali granicnik sto stoji na nuli i pustis kazaljku da se odmota sama do krajnje granice. kad se odmotala obiljezis to mjesto markerom ili necim slicnim i poslije kad budes vracao kazaljku postavis je na to mjesto. kad si postavio ponovo namoras kazaljku malo preko nule i vratis onaj granicnik. ovo sve ti govorim da ti nebi sat poslije lagao.
eto nadam se da sam ti pomogao
To one odzada sto su osvijetljene, ono led fazon?
nisu led, one obicne sto se nalijepe, a isto osvjetljenje ostaje
Evo ga gotovo, nije bas najsjajnije ispalo al eto...
fino je ispalo, nije lose, jednostavno...
Tek sad kad sam postavio razocaro sam se, moram skidat opet jer se sve poremetilo (brzina i obrtaji) a i osvjetljenje mi je skroz slabo... sranje pravo.

Ni mene nije impresioniralo osvjetljenje kod Punta mk1... previse blijedo...
Ma super je kod mene osvjetljenje bilo prije nego sto sam stavio ove bijele folije, al sad je lose. Sutra cu to vec nekako rijesit, a ako ne, vracam stare.
znas radi cega je slabo? radi toga sto svjetlost dolazi ispod brojeva. brojeve moras isjeci da bi ti se svjetlo vidjelo.
kako mislis da su ti se brzina i obrtaji poremetili?
jbg, iako sam oznacio sve prije skidanja kazaljki nesto nije ok, obrtomjer mi skace naglo koda zapinje negdje mozda sam kazaljku previse gurno prema dole, a i za brzinu je vjerovatno isto. Ma sredicu ja to...
imal ko da moze mi nabavit osvjetljenje ko u golf 4 za astru g 2000 god?