Nek je sa srecom!
PS: A ko fakat zalijepi pijacarke na njega, jos ovako nigdje veze!
Nek je sa srecom!
Sto je najgore auto je iz njemacke dovuceno..da mi je nac genijalku (zena vozila) koja je u njemackoj nasla pijacarske folije :D
Ma ima svasta, mozda je negdje iz nasih krajeva! 
dobra vozilica , nek je sa srecom i puno km presao
Extra auto nek ti je sa srecom, cuvaj ga

Nek je sa srecom!
Sto je najgore auto je iz njemacke dovuceno..da mi je nac genijalku (zena vozila) koja je u njemackoj nasla pijacarske folije :D
Ma ima svasta, mozda je negdje iz nasih krajeva! 
100% iz nasih krajeva jer koji bi idiot na vako auto lijepio pijacarske folije. naviko sam da vidim na kadetima zrak ispod folija al na ovom autu to mora da je neko umno bolestan radio.
haj, drug nek ti je sa srecom i da sto prije ostvaris planove ...
Nek' je sa srecom novi autic! A ova zadnja slika ne ide s ovim prije! Cuvaj se!

pozdrav
ma pravo auto,nek je sa srecom....samo udri po tocenoj al cuvaj se volana hehehhe
Pazi da grijace zadnjeg stakla ne potrgas prilikom skidanja ljepila od folija.
Extra autic,samo naprijed...a ljepilo od folija..uzmes neko sredstvo za ciscenje stakla,arf i slicno,naprskas i finu krpu i jednostavno obrises..a mogao si odmah sa folijama sve skinuti,samo da si malo poprskao krajeve i povukao folije niz staklo
Ah ta Ibiza

Nek je sa srecom i puno predjenih kilometara!
Extra autic,samo naprijed...a ljepilo od folija..uzmes neko sredstvo za ciscenje stakla,arf i slicno,naprskas i finu krpu i jednostavno obrises..a mogao si odmah sa folijama sve skinuti,samo da si malo poprskao krajeve i povukao folije niz staklo
Upravo, blic recimo i jos bolje novine neke, ma samo silazi dole 
ooo vidi saleta,znaci stigao autic :D sa srecom
super auto i nek ti je sa srecom
Stigli papiri znaci

Predje ti u VAG :P
Haj sa srecom, nemoj ga gazit ko proslog