Na brzinu slikano evo sad, a ima jos puno da se radi.
Boje:
Black magic pearl
VW Tornado Rot LY3D-metalic.
Xenoni
Vidjecu za lonac, sta i kako, dizel je, nebi da ciganluk pravim. Prvo što se radi narednih dana, nova sjedišta, tapaciranje krova - crni pliš, novi tapacirunzi na vratima, novi volan, novi plinski amortizeri. I neki dobar MP3 ovaj je vec dotrajao.
A da, stopke dolaze nove.
Ingolstadt style

dobro je odradjeno.. Hajd probaj u PS odraditi branike u crveno pa nam postavi sliku da vidimo
Sve sam probao vec u PS, pa ništa nevalja, čak ima u TZ odnosno u okolici tz nekoliko njih tako odradjenih i nikako mi se nesvidja. Tako da to necu raditi. + frkne kamen i oguli mi se boja na prednjoj ili zakacim negdje, a nerjetko na vikendicu kad idem zakacim.
Felgama fale one nitne niklovane, njih sam povadio prije farbanja pa nisam jos stigao da vratim.
Ma moram samo otici kod majstora da pokupim nitne, jbga radim do 7 svaki dan, pa mi hebada.
Ma nije mi se svidilo to u crveno karambolke ima xxx audija tako odradjenih i meni se nije svidilo. Ovako za sada, ako nadjem druge karambolke ice full red. O tom po tom

lijepo je ispalo auto........ drago mi je zbog tebe

Dobro je audi ispo, ali ceka se ono BITNO, VR 
Sinoc pored mocarta Ajdin uvrce svog VR-a, na tri klipa mu opet radi, al jarane zvukkkkaaaa.
A dobro i povuce na oko.
Helem jedva cekam da vidim ustahije brzica 
Evo upravo zamjenjen balast od xenona, C_A_T_T_O zahvaljujem, ustimano sve.
Mozda da je jos druge karambolke! Icon_razz
Nerazumijem??
Izgledaju ti moje karambolke previsoko

Druze kod mene je auto spusteno do zemlje, i sa 15" felgama zakacam na svakom lezecem, primjera radi nemogu preci preko obicne flasice od kole.
Sada su na autu 17" sto znaci i auto se i podiglo malo.
Što se tiće karambolki, i ja bi rado postavio od quattra orginalne, i pragove takodje, ali hem što ih nema nigdje, hem što ne primaju dlake