Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Prijedlog za slike
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Imam jedan mali prijedlog u vezi slika a to je da postavljamo slike u Attachment jer je tako bolje.Ima preglednost i sve nece nam se desavati da nestanu slike i sl. jer sve te slike koje budemo drzali u Attachment bice na serveru. A onako da ih samo lijepimo prvo sto ruzno izgleda i dugo se ucitava stranica, zatim duzi se stranica (sto je nepregledno), postoji mogucnost da se slike izbrisu, ...

Eto to je moj prijedlog pa vi razmotrite Icon_wink Icon_wink .
ja mislim da smo svi ograniceni sa attachmentom, prema tome to je nemoguce Wink
Zlaja Wrote:ja mislim da smo svi ograniceni sa attachmentom, prema tome to je nemoguce Wink

Da svi mozemo postaviti po 10 attachment ali nije to razlog da nestavljamo. Ako ima vise slika postavi u nekoliko postova i sve je rijeseno.. Icon_wink
imas pravo na 20MB. e kad ih ispucas onda ti je pusiona. zato drug imageshack i pucaj do mile volje
emirEX_sa Wrote:imas pravo na 20MB. e kad ih ispucas onda ti je pusiona. zato drug imageshack i pucaj do mile volje

Sve ja tebe razumijem a sta kada izbrisu sliku, sta onda? A vako se nemoramo bojati da ce biti izbrisana...
svakako ces jednog dana kad popunis limit i ti morati obrisati te slike. kontas. imageshack je server koji ne brise slike a imas i TinyPic server. ne znam meni je ova tvoja prica suvisna. nek kazu ostali sta misle
emirEX_sa Wrote:svakako ces jednog dana kad popunis limit i ti morati obrisati te slike. kontas. imageshack je server koji ne brise slike a imas i TinyPic server. ne znam meni je ova tvoja prica suvisna. nek kazu ostali sta misle

Svejedno se popunjava limit na serveru, kad tad ce nam biti pun (postavljali mi slike na attachment ili ne ). Kada nam se popuni idemo na novi sa vecim prostorom i sl. necemo tako lako odustati od foruma Icon_mrgreen
Pa ti momak radi kako ti je cejf, ovdje ima clanova od samog pocetka i navikli su da rade oni kako zele, uostalom ko kaze da moras uopste upload sliku kad je vec na netu, dakle vec je negdje upload odradjen.

copy image locatio i ubacis na forum
Fele Wrote:Pa ti momak radi kako ti je cejf, ovdje ima clanova od samog pocetka i navikli su da rade oni kako zele, uostalom ko kaze da moras uopste upload sliku kad je vec na netu, dakle vec je negdje upload odradjen.

copy image locatio i ubacis na forum
Ja sam samo predlozio nisam rekao da morate to raditi. Jer sam pregledao forum i vidio sam ima dosta tema gdje se nevide slike...
Mora da si gledao temu Opel Agila Icon_lol
imageshack tito ocam nije imageshack slibe da padne server i nigdje slika hehe
##############################################################
## MOD Title: ImageShack Mod
## MOD Author: thirstyg < n/a > (Mike) Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
## MOD Description: Allows users to upload images to imageshack while replying or creating a topic.
## MOD Version: 1.3.3
##
## Installation Level: Easy
## Installation Time: ~1 Minutes
## Files To Edit: posting_body.tpl
## Included Files: n/a
## License: Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. GNU General Public License v2
## For security purposes, please check: Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
## for the latest version of this MOD. Although MODs are checked
## before being allowed in the MODs Database there is no guarantee
## that there are no security problems within the MOD. No support
## will be given for MODs not found within the MODs Database which
## can be found at Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
## Author Notes:
## This mod is based on the syndication feature at Imageshack.us, the main thing I
## did was put it into proper mod format and correct a few errors.
##
## Limited support via email - mike [at] h2press.net
################################################################
## MOD History:
##
## 2005-06-21 - Version 1.0.0
## - First tested & stable mod version.
##
## 2005-06-28 - Version 1.2.0
## - Removed code that requires lang system
##
## 2005-09-04 - Version 1.3.0
## - Upgraded to be compliant with new mod template
##
## 2005-09-20 - Version 1.3.2
## - Minor template issues fixed
##
## 2006-07-17 - Version 1.3.3
## - Increased width of upload box to help prevent wrapping, validated for current
## version of phpbb
##
## Before Adding This MOD To Your Forum, You Should Back Up All Files Related To This MOD

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
templates/subSilver/posting_body.tpl
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
<td class="row1" valign="top"><span class="gen"><b>{L_OPTIONS}</b></span><br /><span class="gensmall">{HTML_STATUS}<br />{BBCODE_STATUS}<br />{SMILIES_STATUS}</span></td>
<td class="row2"><span class="gen"> </span>
<table cellspacing="0" cellpadding="1" border="0">

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
<!-- begin imageshack mod -->
<iframe src="http://www.imageshack.us/iframe.php?txtcolor=111111&type=blank&size=30" scrolling="no" allowtransparency="true" frameborder="0" width="300" height="70"></iframe>
<!-- end imageshack mod -->

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------
#
# EoM
izvolite, mod za dodavanje imageshack uploada direktno iz posting_body , tako da...

vodio sam dovoljno foruma na kojima su raja imala attachment do nekih 20 MB da bih znao da se to ne isplati...
Reference URL's