Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pozzzz iz Zenice!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
pozdrav i dobro dosao
Heh, dobrodosao...
DD i ostani aktivan.

Jednom talijan vazda talijan Icon_wink
Dobro dosao i ostani aktivan.
POzzIcon_cool
Lood decko! Samo nek je veselo!Icon_razz pozdrav i dobro dosao!
dobro dosao i zivio
Pozzzz!

loodi Wrote:

TDi Power Wrote:
Ti si neki ludi decak,ali haj neka.
Dobro dosao i ostani aktivan...

kako pogodi nego sta nego lud..i djecak bogami.. djecak od 22 godine... Smile ali opirem se godinama.. tek sam iz puberteta izasaoIcon_mrgreen... hvala bogu star si koliko si star u glavi..a ja se osjecam ko djecak.. budalesem dok mogu Smile

I da vas pozdravim sa jednom mudrom izrekom: Alkohol je nas najveci neprijatelj..a samo kukavice uzmicu pred neprijateljem Icon_mrgreenIcon_mrgreen

Tooo, znaci ima nas jos koji se vodimo onom "Bolje pasti pod sank nego u govna" SmileSmile

BTW, dobrodosao Smile

Hahaha, dobro nam dosao Smile
Dobro dosao!
dobrodosao i ostani nam aktivan
dobro dosao ludi Icon_mrgreen

loodi Wrote:
Hvala svima na dobrodoslici.. i bit cu sta aktivan, ma radioaktivan no sikiriki..

A kolegu cu morati razocarati.. sank mi daleko vec sam pao u govna... rekla doktorica no alkohol i ostali poroci narednih 6 sedmica minimala :( Al hajde nadjem ja u svemu svijetlu tacku pa i u tome..vise love ce mi ostati za utuci na auto..a dotad konobaar daj ladan cappy Smile

Buuu, ne zavidim ti al nikako Smile
Aj ΕΎ. Wink

Dobro dosao i pozdrav..:D
Djesi sale.
A sto nisi i ti sa njim pao u ruke te djevojke Icon_mrgreen
Sretno sa Seatom, i ne bacaj bombe da imas benzina Icon_mrgreen
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13